Yaxell - Ran Grönsakskniv Olivslipad 18 cm

Yaxell - Ran Grönsakskniv Olivslipad 18 cm

En grönsakskniv från tillverkaren Yaxell med modellnamnet Ran Grönsakskniv Olivslipad. Detta är en av alla grönsaksknivar att välja på i Cerveras utbud av grönsaksknivar. Denna modell av Ran Grönsakskniv Olivslipad har en bladlängd på 18 cm.

Ran Grönsakskniv Olivslipad kan du just nu köpa hos Cervera för endast 2599 kronor. Cervera erbjuder fri frakt vid köp av Ran Grönsakskniv Olivslipad då priset överstiger 499kr. När du beställer Ran Grönsakskniv Olivslipad i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Butik Pris Länk
Cervera 2 599 kr Besök Cervera

Produktfakta

Artikel­nummerY-36004G
BeskrivningGrönsakskniven är en effektiv kniv, med ett blad som är nästintill rektangulärt, vilket gör att du kan skära hela vägen genom råvaran utan att skjuta eller dra kniven. Knivmodellen är perfekt när du behöver ha bra kontroll över ditt snitt, exempelvis vid intensivt hackande eller när du vill undvika att skära in i roten på en lök eller rotfrukt. Den här modellen är olivslipad, vilket betyder att den har små fördjupningar i knivbladet. Det gör att råvaran inte lika lätt fastnar i kniven när du skär.

Ran betyder "den utmärkta" på japanska, vilket är ett mycket passande namn på en utmärkt knivserie. Knivarnas blad består av 69 lager damaskerat stål. Kärnan är tillverkad av hårt VG10-stål och övriga stållager av ett mjukare, mer rosttåligt stål. Det gör att knivarna är extremt vassa och håller skärpan länge. Stållagren har både hamrats och polerats för att skapa den vackra ådring som pryder bladet. Hårdhetsgraden är 60–62 HRC.

Knivhandtaget är tillverkat av svart micarta. Materialet framställs genom att linneduk och specialplast sammanfogas under högt tryck. Detta ger ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material som lämpar sig väl i köksmiljö. Handtaget är fastsatt med hjälp av två kraftiga stålnitar. I änden på handtaget sitter även en rostfri knapp som ser till att kniven är perfekt balanserad.
Bladlängd18 cm
EAN4984909360273
FraktFraktfritt
ModellRan Grönsakskniv Olivslipad
Produkt­kategoriGrönsaksknivar
VarumärkeYaxell
Relaterade produkter
Yaxell - Ran Grönsakskniv 18 cm
Yaxell - Ran Grönsakskniv 18 cm

Grönsakskniv av modellen Ran Grönsakskniv från Yaxell. Fri frakt!

2 499 kr
Mer info
Yaxell - Ran Trancherkniv 18 cm
Yaxell - Ran Trancherkniv 18 cm

Trancherkniv av modellen Ran Trancherkniv från Yaxell. Fri frakt!

1 030 kr
Mer info
Global - Global G-81 Grönsakskniv olivslipad 18 cm
Global - Global G-81 Grönsakskniv olivslipad 18 cm

Grönsakskniv av modellen Global G-81 Grönsakskniv olivslipad från Global. Fri frakt!

899 kr
Mer info
Global - Global GN-006 Grönsakskniv olivslipad oriental 18 cm
Global - Global GN-006 Grönsakskniv olivslipad oriental 18 cm

Grönsakskniv av modellen Global GN-006 Grönsakskniv olivslipad oriental från Global. Fri frakt!

1 042 kr
Mer info