Victorinox - Fibrox Slaktkniv 18 cm

Victorinox - Fibrox Slaktkniv 18 cm

En kniv från tillverkaren Victorinox med modellnamnet Fibrox Slaktkniv. Detta är en av alla knivar att välja på i Cerveras utbud av knivar. Denna modell av Fibrox Slaktkniv har en bladlängd på 18 cm.

Cervera erbjuder just nu 13% rabatt på Fibrox Slaktkniv, vilket innebär att du betalar 479kr istället för det ordinarie priset 549kr. Fraktkostnaden för Fibrox Slaktkniv ligger på 39kr, men fri frakt erbjuds om du totalt köper för mer än 499kr. När du beställer Fibrox Slaktkniv i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Butik Pris Länk
Cervera 479 kr Besök Cervera

Produktfakta

Artikel­nummer46200824
BeskrivningSlaktkniv med ett stort blad i rostfritt stål på 18 cm och ett handtag i tåligt Fibrox-material från Victorinox.

Denna bastanta slaktkniv från schweiziska Victorinox är tillverkad för kökets grovjobb, och är speciellt designad för att kunna skära igenom köttbitar i alla dess former. Det breda, spetsiga bladet är tillverkat i rostfritt stål av allra högsta kvalité, och tar sig enkelt in mellan skinn och ben för att kunna skära upp de finaste bitarna du någonsin kommer att ha stött på. Lägg sedan på ett ergonomiskt utformat skaft i det hållbara materialet Fibrox, med en glidsäker yta och ett inbyggt fingerskydd så har du en högkvalitativ kniv som har tillverkats med både komfort och säkerhet som ledord. Ett riktigt bra tillägg till knivsamlingen för den som ofta tar hem större köttbitar från jaktsemestern. Handdisk rekommenderas.

År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.
Bladlängd18 cm
EAN7611160502841
FraktFrån 39kr
ModellFibrox Slaktkniv
Ordinarie pris549 kr
Produkt­kategoriKnivar
Rabatt13% rabatt
VarumärkeVictorinox
Relaterade produkter
Victorinox - Fibrox Slaktkniv 18 cm
Victorinox - Fibrox Slaktkniv 18 cm

Kniv av modellen Fibrox Slaktkniv från Victorinox.

315 kr
Mer info
Victorinox - Fibrox Slaktkniv 15 cm Svart
Victorinox - Fibrox Slaktkniv 15 cm Svart

Kniv av modellen Fibrox Slaktkniv Svart från Victorinox.

290 kr
Mer info
Victorinox - Fibrox Slaktkniv 20 cm
Victorinox - Fibrox Slaktkniv 20 cm

Kniv av modellen Fibrox Slaktkniv från Victorinox.

315 kr
Mer info
Global - Global GF-27 Slaktkniv smidd 16 cm
Global - Global GF-27 Slaktkniv smidd 16 cm

Kniv av modellen Global GF-27 Slaktkniv smidd från Global. Fri frakt!

1 130 kr
Mer info