Japansk Debakniv från KAI som passar utmärkt som allroundkniv.
Om Deba:
Klassisk japansk, kulinarisk kniv som oftast används för att tillreda fisk och fågel. Den kombinerar funktionerna hos en köttyxa och en kockkniv. Deba används för att skära bort huvudet och filéa fisk, skära genom små ben och skinn, bena ur fågel och skära kött. Kniven är slipad på ena sidan av bladet och den är smidig och exakt och kan hantera de flesta uppgifterna som en kockkniv. Den traditionella designen med slipning på ena sidan och en något böjd knivegg håller känsliga livsmedel intakta och gör så att de släpper snabbt från bladet.
Se lagerstatus i butik
Våra butiker
Min butik
Hitta närmaste butik
Reservera i butik
Reservera och hämta i butik
Reservera varor och hämta i önskad butik. De finns normalt att hämta inom två timmar under butikens öppettider. Du kommer få ett sms när din reservation är plockad och förberedd i butiken. Dina varor reserveras i 48 timmar och betalas vid upphämtning.
Product
Wasabi Black Deba 21 cm
Våra butiker
Min butik
Hitta närmaste butik
Reservera i butik
Reservera och hämta i butik
Reservera varor och hämta i önskad butik. De finns normalt att hämta inom två timmar under butikens öppettider. Du kommer få ett sms när din reservation är plockad och förberedd i butiken. Dina varor reserveras i 48 timmar och betalas vid upphämtning.
Product
Wasabi Black Deba 21 cm
Beskrivning
Japansk Debakniv från KAI som passar utmärkt som allroundkniv.
Om Deba:
Klassisk japansk, kulinarisk kniv som oftast används för att tillreda fisk och fågel. Den kombinerar funktionerna hos en köttyxa och en kockkniv. Deba används för att skära bort huvudet och filéa fisk, skära genom små ben och skinn, bena ur fågel och skära kött. Kniven är slipad på ena sidan av bladet och den är smidig och exakt och kan hantera de flesta uppgifterna som en kockkniv. Den traditionella designen med slipning på ena sidan och en något böjd knivegg håller känsliga livsmedel intakta och gör så att de släpper snabbt från bladet.
Specifikation
- Artikelnummer:
- 79039
- Varumärke: KAI
- Materialspecifikation:
- Rostfritt stål med hög kolhalt 1K6, handtag av bambu och polypropylen. Bambu har naturliga anti-bakteriella egenskaper. Till skillnad från det traditionella japanska trähandtaget så är inte det svarta handtaget infogat utan omfamnar bladet helt.
- Måttspecifikation:
- Bladlängd 21 cm, längd (inkl. handtag) 33,5 cm
- Tål diskmaskin:
- Nej
- Färg specifikation:
- Svart
Beskrivning
Japansk Debakniv från KAI som passar utmärkt som allroundkniv.
Om Deba:
Klassisk japansk, kulinarisk kniv som oftast används för att tillreda fisk och fågel. Den kombinerar funktionerna hos en köttyxa och en kockkniv. Deba används för att skära bort huvudet och filéa fisk, skära genom små ben och skinn, bena ur fågel och skära kött. Kniven är slipad på ena sidan av bladet och den är smidig och exakt och kan hantera de flesta uppgifterna som en kockkniv. Den traditionella designen med slipning på ena sidan och en något böjd knivegg håller känsliga livsmedel intakta och gör så att de släpper snabbt från bladet.
Specifikation
- Artikelnummer:
- 79039
- Varumärke: KAI
- Materialspecifikation:
- Rostfritt stål med hög kolhalt 1K6, handtag av bambu och polypropylen. Bambu har naturliga anti-bakteriella egenskaper. Till skillnad från det traditionella japanska trähandtaget så är inte det svarta handtaget infogat utan omfamnar bladet helt.
- Måttspecifikation:
- Bladlängd 21 cm, längd (inkl. handtag) 33,5 cm
- Tål diskmaskin:
- Nej
- Färg specifikation:
- Svart