/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

0

Japansk Debakniv från KAI som passar utmärkt som allroundkniv.

Om Deba:
Klassisk japansk, kulinarisk kniv som oftast används för att tillreda fisk och fågel. Den kombinerar funktionerna hos en köttyxa och en kockkniv. Deba används för att skära bort huvudet och filéa fisk, skära genom små ben och skinn, bena ur fågel och skära kött. Kniven är slipad på ena sidan av bladet och den är smidig och exakt och kan hantera de flesta uppgifterna som en kockkniv. Den traditionella designen med slipning på ena sidan och en något böjd knivegg håller känsliga livsmedel intakta och gör så att de släpper snabbt från bladet.

Wasabi Black Deba 21 cm

Wasabi Black Deba 21 cm

KAI
KAI Wasabi Black Deba 21 cm
744 kr1099 kr
I lager - Leverans omgående
hitta_butik

Se lagerstatus i butik

Våra butiker

Sök butik

Min butik

hitta_butikHitta närmaste butik

Reservera i butik

Reservera och hämta i butik

Reservera varor och hämta i önskad butik. De finns normalt att hämta inom två timmar under butikens öppettider. Du kommer få ett sms när din reservation är plockad och förberedd i butiken. Dina varor reserveras i 48 timmar och betalas vid upphämtning.

Product

Wasabi Black Deba 21 cm

Wasabi Black Deba 21 cm

744 kr1099 kr

Våra butiker

Sök butik

Min butik

hitta_butikHitta närmaste butik

Reservera i butik

Reservera och hämta i butik

Reservera varor och hämta i önskad butik. De finns normalt att hämta inom två timmar under butikens öppettider. Du kommer få ett sms när din reservation är plockad och förberedd i butiken. Dina varor reserveras i 48 timmar och betalas vid upphämtning.

Product

Wasabi Black Deba 21 cm

Wasabi Black Deba 21 cm

744 kr1099 kr

Beskrivning

Japansk Debakniv från KAI som passar utmärkt som allroundkniv.

Om Deba:
Klassisk japansk, kulinarisk kniv som oftast används för att tillreda fisk och fågel. Den kombinerar funktionerna hos en köttyxa och en kockkniv. Deba används för att skära bort huvudet och filéa fisk, skära genom små ben och skinn, bena ur fågel och skära kött. Kniven är slipad på ena sidan av bladet och den är smidig och exakt och kan hantera de flesta uppgifterna som en kockkniv. Den traditionella designen med slipning på ena sidan och en något böjd knivegg håller känsliga livsmedel intakta och gör så att de släpper snabbt från bladet.

Specifikation

Artikelnummer:
79039
Varumärke:
KAI
Materialspecifikation:
Rostfritt stål med hög kolhalt 1K6, handtag av bambu och polypropylen. Bambu har naturliga anti-bakteriella egenskaper. Till skillnad från det traditionella japanska trähandtaget så är inte det svarta handtaget infogat utan omfamnar bladet helt.
Måttspecifikation:
Bladlängd 21 cm, längd (inkl. handtag) 33,5 cm
Tål diskmaskin:
Nej
Färg specifikation:
Svart

Beskrivning

Japansk Debakniv från KAI som passar utmärkt som allroundkniv.

Om Deba:
Klassisk japansk, kulinarisk kniv som oftast används för att tillreda fisk och fågel. Den kombinerar funktionerna hos en köttyxa och en kockkniv. Deba används för att skära bort huvudet och filéa fisk, skära genom små ben och skinn, bena ur fågel och skära kött. Kniven är slipad på ena sidan av bladet och den är smidig och exakt och kan hantera de flesta uppgifterna som en kockkniv. Den traditionella designen med slipning på ena sidan och en något böjd knivegg håller känsliga livsmedel intakta och gör så att de släpper snabbt från bladet.

Specifikation

Artikelnummer:
79039
Varumärke:
KAI
Materialspecifikation:
Rostfritt stål med hög kolhalt 1K6, handtag av bambu och polypropylen. Bambu har naturliga anti-bakteriella egenskaper. Till skillnad från det traditionella japanska trähandtaget så är inte det svarta handtaget infogat utan omfamnar bladet helt.
Måttspecifikation:
Bladlängd 21 cm, längd (inkl. handtag) 33,5 cm
Tål diskmaskin:
Nej
Färg specifikation:
Svart