Gyutoh från Miyabi serien Mizu 5000MCT är en japansk kockkniv och en kniv du kan använda till i stort sett alla råvaror. Med den här högkvalitativa och sylvassa kniven kan du skära kött och hacka eller skiva grönsaker i ett svep - en elegant och fantastisk allround kniv. En mindre variant med en bladlängd på 16 cm som är smidig att arbeta med.
Kniven har en kärna av förädlat SG-2 stål, hårt MC63 (Micro Carbide) pulverstål som härdas ytterligare en gång för att uppnå en hårdhet på 63 HRC. En kniv med utmärkt hårdhet och hållbarhet. Stålkärnan är omgärdat av två lager hamrat Tsuchime rostfritt stål som ger bladet dess speciella och vackra mönster samt motverkar att råvaran fastnar. Bladet är sedan slipat enligt Honbazuke metoden vilket innebär att det slipas för hand i tre steg som ökar skärpan för varje steg och ger en sylvass egg. Det klassiska D-formade handtaget är tillverkat i Micarta och kniven balanseras ut genom metallocket på handtagets ände.
Kniven är tillverkad i Japan av skickliga hantverkare. Diskas för hand och torkas direkt av med torr trasa eller handduk.
Se lagerstatus i butik
Våra butiker
Min butik
Hitta närmaste butik
Reservera i butik
Reservera och hämta i butik
Reservera varor och hämta i önskad butik. De finns normalt att hämta inom två timmar under butikens öppettider. Du kommer få ett sms när din reservation är plockad och förberedd i butiken. Dina varor reserveras i 48 timmar och betalas vid upphämtning.
Product
Mizu 5000MCT Gyutoh Kockkniv 16 cm
Våra butiker
Min butik
Hitta närmaste butik
Reservera i butik
Reservera och hämta i butik
Reservera varor och hämta i önskad butik. De finns normalt att hämta inom två timmar under butikens öppettider. Du kommer få ett sms när din reservation är plockad och förberedd i butiken. Dina varor reserveras i 48 timmar och betalas vid upphämtning.
Product
Mizu 5000MCT Gyutoh Kockkniv 16 cm
Beskrivning
Gyutoh från Miyabi serien Mizu 5000MCT är en japansk kockkniv och en kniv du kan använda till i stort sett alla råvaror. Med den här högkvalitativa och sylvassa kniven kan du skära kött och hacka eller skiva grönsaker i ett svep - en elegant och fantastisk allround kniv. En mindre variant med en bladlängd på 16 cm som är smidig att arbeta med.
Kniven har en kärna av förädlat SG-2 stål, hårt MC63 (Micro Carbide) pulverstål som härdas ytterligare en gång för att uppnå en hårdhet på 63 HRC. En kniv med utmärkt hårdhet och hållbarhet. Stålkärnan är omgärdat av två lager hamrat Tsuchime rostfritt stål som ger bladet dess speciella och vackra mönster samt motverkar att råvaran fastnar. Bladet är sedan slipat enligt Honbazuke metoden vilket innebär att det slipas för hand i tre steg som ökar skärpan för varje steg och ger en sylvass egg. Det klassiska D-formade handtaget är tillverkat i Micarta och kniven balanseras ut genom metallocket på handtagets ände.
Kniven är tillverkad i Japan av skickliga hantverkare. Diskas för hand och torkas direkt av med torr trasa eller handduk.
Specifikation
- Artikelnummer:
- 134271
- Varumärke: Miyabi
- Materialspecifikation:
- Kärna av förädlat SG-2 stål, MC63 (Micro Carbide) pulverstål, omgärdat av två lager Tsuchime blankt rostfritt stål, handtag i Micarta
- Längd:
- 16 cm
- Tål diskmaskin:
- Nej
- Färg specifikation:
- Stål
Beskrivning
Gyutoh från Miyabi serien Mizu 5000MCT är en japansk kockkniv och en kniv du kan använda till i stort sett alla råvaror. Med den här högkvalitativa och sylvassa kniven kan du skära kött och hacka eller skiva grönsaker i ett svep - en elegant och fantastisk allround kniv. En mindre variant med en bladlängd på 16 cm som är smidig att arbeta med.
Kniven har en kärna av förädlat SG-2 stål, hårt MC63 (Micro Carbide) pulverstål som härdas ytterligare en gång för att uppnå en hårdhet på 63 HRC. En kniv med utmärkt hårdhet och hållbarhet. Stålkärnan är omgärdat av två lager hamrat Tsuchime rostfritt stål som ger bladet dess speciella och vackra mönster samt motverkar att råvaran fastnar. Bladet är sedan slipat enligt Honbazuke metoden vilket innebär att det slipas för hand i tre steg som ökar skärpan för varje steg och ger en sylvass egg. Det klassiska D-formade handtaget är tillverkat i Micarta och kniven balanseras ut genom metallocket på handtagets ände.
Kniven är tillverkad i Japan av skickliga hantverkare. Diskas för hand och torkas direkt av med torr trasa eller handduk.
Specifikation
- Artikelnummer:
- 134271
- Varumärke: Miyabi
- Materialspecifikation:
- Kärna av förädlat SG-2 stål, MC63 (Micro Carbide) pulverstål, omgärdat av två lager Tsuchime blankt rostfritt stål, handtag i Micarta
- Längd:
- 16 cm
- Tål diskmaskin:
- Nej
- Färg specifikation:
- Stål