Modern House - North Santokukniv  Natur /Stål

Modern House - North Santokukniv Natur /Stål

En santukokniv från tillverkaren Modern House med modellnamnet North Santokukniv Natur /Stål. Detta är en av alla santukoknivar att välja på i Cerveras utbud av santukoknivar. North Santokukniv Natur /Stål kan du just nu köpa hos Cervera för endast 599 kronor.

Cervera erbjuder fri frakt vid köp av North Santokukniv Natur /Stål då priset överstiger 499kr. När du beställer North Santokukniv Natur /Stål i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Butik Pris Länk
Cervera 599 kr Besök Cervera

Produktfakta

Artikel­nummer46182408
BeskrivningSantokukniven ur Modern Houses serie North är en välbalanserad kniv med ett knivblad i högkvalitativt stål och ett fint askträhandtag som ligger perfekt i handen. Santokukniven är en orientalisk kockkniv och används i Japan som allroundkniv på grund av dess fantastiska mångsidighet. Formen på santokukniven skiljer sig en aning från den vanliga kockkniven då bladet är cirkelformat framtill och har ett högt skaft vilket gör att den passar utmärkt till att filea, hacka, skiva och skära allt från fisk, kött till grönsaker. Bladets olivslipning ser även till att råvaran inte fastnar under tiden du arbetar med den. En underbar kniv som gör att du kan arbeta smidigt och proffsigt i köket.

Vid behov av slipning rekommenderas ett slipstål och en slipvinkel på 20°. För att ta hand om kniven på bästa sätt bör den sköljas av direkt efter användning, speciellt när råvaror med hög salt- och syrehalt har tillagats då det kan försvaga stålet. Diska kniven för hand och torka torrt direkt efter för att underhålla både knivbladet och trähandtaget på bästa sätt.
EAN7020629113656
FraktFraktfritt
ModellNorth Santokukniv Natur /Stål
Produkt­kategoriSantukoknivar
VarumärkeModern House
Relaterade produkter
Modern House - North Grönsakskniv  Natur/Stål
Modern House - North Grönsakskniv Natur/Stål

Grönsakskniv av modellen North Grönsakskniv Natur/Stål från Modern House.

200 kr
Mer info
Modern House - North Brödkniv  Natur/Stål
Modern House - North Brödkniv Natur/Stål

Brödkniv av modellen North Brödkniv Natur/Stål från Modern House.

419 kr
Mer info
Modern House - North Knivset 3 delar  Natur/Stål
Modern House - North Knivset 3 delar Natur/Stål

Knivset av modellen North Knivset Natur/Stål från Modern House. Fri frakt!

1 599 kr
Mer info
Modern House - North Kockkniv Natur/Stål
Modern House - North Kockkniv Natur/Stål

Kockkniv av modellen North Kockkniv Natur/Stål från Modern House.

300 kr
Mer info