Yaxell - Ran Urbeningskniv 15 cm

Yaxell - Ran Urbeningskniv 15 cm

En urbeningskniv från tillverkaren Yaxell med modellnamnet Ran Urbeningskniv. Detta är en av alla urbeningsknivar att välja på i Cerveras utbud av urbeningsknivar. Denna modell av Ran Urbeningskniv har en bladlängd på 15 cm.

Ran Urbeningskniv kan du just nu köpa hos Cervera för endast 1679 kronor. Cervera erbjuder fri frakt vid köp av Ran Urbeningskniv då priset överstiger 499kr. När du beställer Ran Urbeningskniv i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Butik Pris Länk
Cervera 1 679 kr Besök Cervera

Produktfakta

Artikel­nummerY-36006
BeskrivningRan, det japanska ordet för ”den utmärkta” har gett namn åt Yaxells knivserie. Denna utmärkta urbeningskniv är ett bra verktyg för hemmakocken. En urbeningskniv har ett styvt och relativt smalt blad och är perfekt när du till exempel styckar en fläsksida eller benar ur en lammstek. Då är det viktigt att ha en tålig kniv, eftersom du hela tiden arbetar med bladet mot benen.

Knivarnas blad består av 69 lager damaskerat stål. Kärnan är tillverkad av hårt VG10-stål och övriga stållager av ett mjukare, mer rosttåligt stål. Resultatet är en extremt vass kniv som håller skärpan länge. Stållagren både hamras och poleras för att skapa bladets vackra ådring.

Knivhandtaget är fastsatt med hjälp av två kraftiga stålnitar och är tillverkat av svart micarta. Det är ett hårt, vattentåligt och hygeniskt material som tillverkas genom att linneduk och specialplast sammanfogas under högt tryck. Kniven får sin perfekta balans av en rostfri knapp som sitter i änden på handtaget.

-Hårdhetsgrad: 60–62 HRC.
Bladlängd15 cm
EAN4984909360068
FraktFraktfritt
ModellRan Urbeningskniv
Produkt­kategoriUrbeningsknivar
VarumärkeYaxell
Relaterade produkter
Yaxell - Ran Allkniv 15 cm
Yaxell - Ran Allkniv 15 cm

Allkniv av modellen Ran Allkniv från Yaxell. Fri frakt!

1 679 kr
Mer info
Yaxell - Zen Urbeningskniv 15 cm
Yaxell - Zen Urbeningskniv 15 cm

Urbeningskniv av modellen Zen Urbeningskniv från Yaxell. Fri frakt!

1 369 kr
Mer info
Yaxell - Super Gou Urbeningskniv 15 cm
Yaxell - Super Gou Urbeningskniv 15 cm

Urbeningskniv av modellen Super Gou Urbeningskniv från Yaxell. Fri frakt!

3 499 kr
Mer info
Tamahagane - Shokunin Urbeningskniv 15 cm
Tamahagane - Shokunin Urbeningskniv 15 cm

Urbeningskniv av modellen Shokunin Urbeningskniv från Tamahagane. Fri frakt!

925 kr
Mer info