Yaxell - Super Gou Urbeningskniv 15 cm

Yaxell - Super Gou Urbeningskniv 15 cm

En urbeningskniv från tillverkaren Yaxell med modellnamnet Super Gou Urbeningskniv. Detta är en av alla urbeningsknivar att välja på i Cerveras utbud av urbeningsknivar. Denna modell av Super Gou Urbeningskniv har en bladlängd på 15 cm.

Cervera erbjuder just nu 28% rabatt på Super Gou Urbeningskniv, vilket innebär att du betalar 2522kr istället för det ordinarie priset 3499kr. Cervera erbjuder fri frakt vid köp av Super Gou Urbeningskniv då priset överstiger 499kr. När du beställer Super Gou Urbeningskniv i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Butik Pris Länk
Cervera 2 522 kr Besök Cervera

Produktfakta

Artikel­nummerY-37106
BeskrivningEn urbeningskniv har ett styvt och relativt smalt blad, modellen är perfekt när du exempelvis styckar en fläsksida eller benar ur en lammstek. Eftersom du hela tiden arbetar med bladet mot benen är det viktigt att ha en tålig kniv. Yaxell Super Gou är en exklusiv knivserie. Knivbladet är uppbyggt av imponerande 161 lager damaskerat stål. Kärnan är tillverkad av det japanska pulverstålet SG2. Stålsorten innehåller en hög andel kol och är mycket hård, vilket gör att eggen kan slipas sylvass. Pulverstålet är omslutet av ett mer rosttåligt stål, 80 lager på vardera sida om eggen. Hårdhetsgraden är 63 HRC. Det rödsvarta handtaget är tillverkat av micarta. Materialet framställs genom att linneduk och specialplast sammanfogas under högt tryck. Detta ger ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material som lämpar sig väl i köksmiljö. Handtaget är fastsatt med hjälp av tre kraftiga stålnitar. I änden på handtaget sitter även en rostfri knapp som ser till att kniven är perfekt balanserad.
Bladlängd15 cm
EAN4984909371064
FraktFraktfritt
ModellSuper Gou Urbeningskniv
Ordinarie pris3499 kr
Produkt­kategoriUrbeningsknivar
Rabatt28% rabatt
VarumärkeYaxell
Relaterade produkter
Yaxell - Yaxell Gou Urbeningskniv 15 cm
Yaxell - Yaxell Gou Urbeningskniv 15 cm

Urbeningskniv av modellen Yaxell Gou Urbeningskniv från Yaxell. Fri frakt!

1 724 kr
Mer info
Yaxell - Yaxell Super Gou Allkniv 15 cm
Yaxell - Yaxell Super Gou Allkniv 15 cm

Allkniv av modellen Yaxell Super Gou Allkniv från Yaxell. Fri frakt!

2 737 kr
Mer info
Yaxell - Yaxell Zen Urbeningskniv 15 cm
Yaxell - Yaxell Zen Urbeningskniv 15 cm

Urbeningskniv av modellen Yaxell Zen Urbeningskniv från Yaxell. Fri frakt!

1 259 kr
Mer info
Yaxell - Yaxell Super Gou Trancherkniv 25,5 cm
Yaxell - Yaxell Super Gou Trancherkniv 25,5 cm

Trancherkniv av modellen Yaxell Super Gou Trancherkniv från Yaxell. Fri frakt!

3 824 kr
Mer info