Brödskärbrädor

Skärbrädor som är speciellt utformade för att skära bröd på är oftast gjorda av trä eller plast och har en stor och stabil yta med en särskild sektion för att placera brödet på. Dessa skärbrädor har oftast en upphöjd kant runt om brödsektionen för att hålla brödet på plats medan det skärs.

Träskärbrädor för bröd är gjorda av ett mjukt och slittåligt träslag, såsom bambu eller lönn, och är bra för att skära bröd på eftersom de inte skadar knivarna. Plastskärbrädor för bröd är oftast gjorda av hårdplast och är lätta och enkla att rengöra. De är också bra för att skära bröd på eftersom de inte skadar knivarna.

Både trä- och plastskärbrädor för bröd är bra för att skära bröd på eftersom de har en stor yta och en upphöjd kant runt om brödsektionen, vilket gör det lättare att hålla brödet på plats medan det skärs. De är också lätta att rengöra efter användning.

Detta är vårt utbud av brödskärbrädor. Köksknivar och tillbehör kan vara en bra present att ge bort, så varför inte köpa brödskärbrädor som födelsedagspresent, julklapp, morsdagspresent eller farsdagspresent? Vi hjälper dig att köpa brödskärbrädor och alla tänkbara typer av köksknivar till låga priser direkt på nätet.


Zassenhaus - Brödskärbräda Rubberwood 42 cm
Zassenhaus - Brödskärbräda Rubberwood 42 cm

Brödskärbräda av modellen Brödskärbräda Rubberwood 42 cm från Zassenhaus. Fri frakt!

539 kr
Mer info