Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Allkniv 12 cm

Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Allkniv 12 cm

En allkniv från tillverkaren Jamie Oliver med modellnamnet Jamie Oliver Tefal Allkniv. Detta är en av alla allknivar att välja på i Cerveras utbud av allknivar. Denna modell av Jamie Oliver Tefal Allkniv har en bladlängd på 12 cm.

Cervera erbjuder just nu 25% rabatt på Jamie Oliver Tefal Allkniv, vilket innebär att du betalar 330kr istället för det ordinarie priset 439kr. Fraktkostnaden för Jamie Oliver Tefal Allkniv ligger på 39kr, men fri frakt erbjuds om du totalt köper för mer än 499kr. När du beställer Jamie Oliver Tefal Allkniv i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Butik Pris Länk
Cervera 330 kr Besök Cervera

Produktfakta

Artikel­nummerK2670955
BeskrivningEn Allkniv från Jamie Oliver Tefal.

Jamie Oliver Tefal Allkniv 12 cm är en väldigt användbar allroundkniv för alla sorters matlagning och kökssysslor. Kniven kommer att förenkla din vardag och matlagning och kommer att hålla under många år framöver.

Jamie Oliver universalkniven kan användas allt ifrån att hacka, skala, skära och många andra arbetsuppgifter i köket. Kort sagt en väldigt användbar kniv vare det sig gäller att skala frukt, skära kött, kyckling och grönsaker eller hacka lök och grönsaker till frukost, lunch eller middag och såväl till vardagens enkla och snabba matlagning som till mer avancerad tillagning av festmåltider!

Allkniven är tillverkad i högkvalitativt tyskt rostfritt stål som har ishärdats under produktionen.
Det innebär att stålet utsätts för en köldchock under tillverkningsprocessen. Temperaturen på stålet sänks från 1000 ° C till -120 ° C vilket gör att det rostfria stålet härdas vilket resulterar i att de kommer både hålla skärpan och hålla under en lång tid framöver.

Handtaget är tillverkat i hygienisk plast och på det hela är kniven välbalanserad med blad och handtag så att den både är skön att hålla i och att den ger ett bekvämt och säkert grepp när du hackar, skalar eller skär något med den 12 cm långa allkniven från Jamie Oliver.

Bladet på kniven är 12 cm och den totala längden på kniven inklusive handtaget är 20,2 centimeter.

Denna Jamie Oliver Tefal Allkniv 12 cm är en kombination av Jamie Olivers passion och matkunskap och Tefals teknik och prestanda. I nästan två decennier har Jamie Oliver och Tefal tillsammans utvecklat pålitliga, högkvalitativa produkter som gör matlagning från grunden till ett sant nöje. Mest kända är deras Jamie Oliver Tefal Stekpannor, som även de finns att köpa på Cervera, men de har även tillsammans tagit fram andra köksprodukter som skärbrädor och denna Jamie Oliver Tefal kökskniv är lika kvalitativa som övriga Jamie Oliver Tefals sortiment.
Bladlängd12 cm
EAN3168430341753
FraktFrån 39kr
ModellJamie Oliver Tefal Allkniv
Ordinarie pris439 kr
Produkt­kategoriAllknivar
Rabatt25% rabatt
VarumärkeJamie Oliver
Relaterade produkter
Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Knivset 3 delar 15 cm + 9 cm + 12 cm
Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Knivset 3 delar 15 cm + 9 cm + 12 cm

Knivset av modellen Jamie Oliver Tefal Knivset 15 cm + 9 cm + 12 cm från Jamie Oliver. Fri frakt!

1 187 kr
Mer info
Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Knivset Köttknivar 4 x 12 cm
Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Knivset Köttknivar 4 x 12 cm

Knivset av modellen Jamie Oliver Tefal Knivset Köttknivar 4 x 12 cm från Jamie Oliver. Fri frakt!

879 kr
Mer info
Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Knivset 2 delar 15 cm + 9 cm
Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Knivset 2 delar 15 cm + 9 cm

Knivset av modellen Jamie Oliver Tefal Knivset 15 cm + 9 cm från Jamie Oliver. Fri frakt!

989 kr
Mer info
Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Kockkniv 20 cm
Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Kockkniv 20 cm

Kockkniv av modellen Jamie Oliver Tefal Kockkniv från Jamie Oliver. Fri frakt!

609 kr
Mer info