Victorinox - Hankotsu Urbeningskniv 18 cm

Victorinox - Hankotsu Urbeningskniv 18 cm

En filékniv från tillverkaren Victorinox med modellnamnet Hankotsu Urbeningskniv. Detta är en av alla filéknivar att välja på i Cerveras utbud av filéknivar. Denna modell av Hankotsu Urbeningskniv har en bladlängd på 18 cm.

Cervera erbjuder just nu 25% rabatt på Hankotsu Urbeningskniv, vilket innebär att du betalar 397kr istället för det ordinarie priset 529kr. Fraktkostnaden för Hankotsu Urbeningskniv ligger på 39kr, men fri frakt erbjuds om du totalt köper för mer än 499kr. När du beställer Hankotsu Urbeningskniv i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Butik Pris Länk
Cervera 397 kr Besök Cervera

Produktfakta

Artikel­nummer46200825
BeskrivningLång urbeningskniv med blad i rostfritt stål i Hankotsu-stil på 18 cm samt ett handtag i Fibrox från Victorinox.

Denna långa urbeningskniv har speciellt tagits fram av den schweiziska knivlegendaren Victorinox för de allra största urbeningsjobben. Kniven har designats i japansk Hankotsu-stil, en stil som karaktäriseras av det lätt uppåtböjda bladet som gör det riktigt enkelt att skära in i köttet för att sedan ta sig runt ben, senor och fett för att skära upp de allra mest perfekta köttbitarna – stora som små. Urbeningsknivens blad har tillverkats i hållbart rostfritt stål av allra högsta kvalité för användning i många år framåt, och kniven har även blivit försedd med ett ergonomiskt designat handtag av tålig Fibrox, med en matt yta och ett inbyggt fingerskydd för en sann blandning av komfort och säkerhet. Denna urbeningskniv är ett perfekt redskap för både amatörkocken och den professionella slaktaren, och tack vare Victorinox hållbara design är vi säkra på att den kommer att vara med dig länge. Handdisk rekommenderas.

År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.
Bladlängd18 cm
EAN7611160503084
FraktFrån 39kr
ModellHankotsu Urbeningskniv
Ordinarie pris529 kr
Produkt­kategoriFiléknivar
Rabatt25% rabatt
VarumärkeVictorinox
Relaterade produkter
Victorinox - Fibrox Hankotsu Urbeningskniv 15 cm Svart
Victorinox - Fibrox Hankotsu Urbeningskniv 15 cm Svart

Filékniv av modellen Fibrox Hankotsu Urbeningskniv Svart från Victorinox.

255 kr
Mer info
Victorinox - Fibrox Hankotsu Urbeningskniv 15 cm Gul
Victorinox - Fibrox Hankotsu Urbeningskniv 15 cm Gul

Filékniv av modellen Fibrox Hankotsu Urbeningskniv Gul från Victorinox.

315 kr
Mer info
Victorinox - Fibrox Urbeningskniv 18 cm
Victorinox - Fibrox Urbeningskniv 18 cm

Filékniv av modellen Fibrox Urbeningskniv från Victorinox.

375 kr
Mer info
Victorinox - Victorinox Urbeningskniv Kebony 15 cm
Victorinox - Victorinox Urbeningskniv Kebony 15 cm

Filékniv av modellen Victorinox Urbeningskniv Kebony från Victorinox. Fri frakt!

517 kr
Mer info