Kai - Shun Classic Trancherkniv 20 cm

Kai - Shun Classic Trancherkniv 20 cm

En kniv från tillverkaren Kai med modellnamnet Shun Classic Trancherkniv. Detta är en av alla knivar att välja på i Cerveras utbud av knivar. Denna modell av Shun Classic Trancherkniv har en bladlängd på 20 cm.

Cervera erbjuder just nu 50% rabatt på Shun Classic Trancherkniv, vilket innebär att du betalar 1400kr istället för det ordinarie priset 2799kr. Cervera erbjuder fri frakt vid köp av Shun Classic Trancherkniv då priset överstiger 499kr. När du beställer Shun Classic Trancherkniv i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Butik Pris Länk
Cervera 1 400 kr Besök Cervera

Produktfakta

Artikel­nummerDM-0703
BeskrivningShun Classic Trancherkniv 20 cm från Kai hjälper dig att få maten att se läcker ut eftersom den utan problem låter dig skära tunna jämna skivor. Men den kan också få maten att smaka bättre. Du kan göra långa, jämna skivor utan att riva eller såga. Den här typen av rena snitt behåller köttsafterna – och därmed mer av smaken – inne i köttet istället för att det samlas på skärbrädan.

Du kan skära skivor med ett enda långt drag. Den smala profilen och knivskarpa eggen låter bladet glida genom köttet med mindre friktion så att varje skiva blir perfekt. Idealisk för att skiva flera olika sorters kött och kan även användas till att skära större grönsaker.

Det konvexa bladet ger tillsammans med den manuella slipningen av varje Shun kniv en ojämförlig skärpa som låter kniven skära genom även de hårdaste materialen. Denna skärpa tillsammans med den välbalanserade vikten gör dig outtröttlig.

Handtaget är tillverkat av fint laminerat Pakkaträ som har formats ergonomiskt. Handtagets tvärsnitt visar den traditionella japanska ”kastanj”-formen som passar perfekt i handen. Den nya konstruktionen förlänger eggen rakt in i handtaget. På så sätt förenas handtaget och knivbladet perfekt för att ge kniven den optimala känslan.

- Kniven har en kärna av kvalitetsstålet VG-MAX och 32 lagers damaskstål på vardera sida om kärnan som ger kniven ett vackert mönster.
- Handtaget är tillverkat av laminerat Pakkaträ som är slipat och polerat med en glansig finish.
- Hårdhet 61 HRC /- 1
- Mått blad 20 cm
- Mått handtag 12,2 cm
Bladlängd20 cm
EAN4901601556629
FraktFraktfritt
ModellShun Classic Trancherkniv
Ordinarie pris2799 kr
Produkt­kategoriKnivar
Rabatt50% rabatt
VarumärkeKai
Relaterade produkter
Kai - Shun Classic Kockkniv 20 cm
Kai - Shun Classic Kockkniv 20 cm

Kockkniv av modellen Shun Classic Kockkniv från Kai. Fri frakt!

3 149 kr
Mer info
Kai - Shun Classic Kockkniv 15 cm
Kai - Shun Classic Kockkniv 15 cm

Kockkniv av modellen Shun Classic Kockkniv från Kai. Fri frakt!

1 704 kr
Mer info
Kai - Shun Classic Santokukniv 17,5 cm
Kai - Shun Classic Santokukniv 17,5 cm

Santukokniv av modellen Shun Classic Santokukniv från Kai. Fri frakt!

2 999 kr
Mer info
Kai - Shun Classic Skalkniv 10,5 cm
Kai - Shun Classic Skalkniv 10,5 cm

Skalkniv av modellen Shun Classic Skalkniv från Kai. Fri frakt!

1 799 kr
Mer info