Victorinox - Fibrox Slaktkniv 20 cm

Victorinox - Fibrox Slaktkniv 20 cm

En kniv från tillverkaren Victorinox med modellnamnet Fibrox Slaktkniv. Detta är en av alla knivar att välja på i Cerveras utbud av knivar. Denna modell av Fibrox Slaktkniv har en bladlängd på 20 cm.

Cervera erbjuder just nu 25% rabatt på Fibrox Slaktkniv, vilket innebär att du betalar 472kr istället för det ordinarie priset 629kr. Fraktkostnaden för Fibrox Slaktkniv ligger på 39kr, men fri frakt erbjuds om du totalt köper för mer än 499kr. När du beställer Fibrox Slaktkniv i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Butik Pris Länk
Cervera 472 kr Besök Cervera

Produktfakta

Artikel­nummer46201353
BeskrivningSlaktkniv med blad i rostfritt på 20 cm och ett ergonomiskt handtag i Fibrox från Victorinox.

Denna slaktkniv från den schweiziska giganten Victorinox är speciellt framtagen för att kunna hacka, skära och dela alla möjliga sorters köttbitar – stora som små. Gör preppjobbet till en dans på rosor med denna högkvalitativa slaktkniv och dess perfekt utformade blad i rostfritt stål av högsta kvalité som enkelt tar sig in mellan ben och brosk för att få loss de allra bästa köttbitarna. Slaktkniven är även utrustad med ett ergonomiskt utformat handtag i det tåliga materialet Fibrox, med en matt yta och ett smart fingerskydd för användning som både är säker och bekväm. Detta gör att kniven enkelt kan användas under en längre tid, och gör den optimal för stora preppjobb som kräver mycket arbete – perfekt när man till exempel vill skära upp bytet på jaktsemestern. Handdisk rekommenderas.

År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.
Bladlängd20 cm
EAN7611160502858
FraktFrån 39kr
ModellFibrox Slaktkniv
Ordinarie pris629 kr
Produkt­kategoriKnivar
Rabatt25% rabatt
VarumärkeVictorinox
Relaterade produkter
Victorinox - Fibrox Slaktkniv Rundat blad 18 cm
Victorinox - Fibrox Slaktkniv Rundat blad 18 cm

Kniv av modellen Fibrox Slaktkniv Rundat blad från Victorinox.

401 kr
Mer info
Victorinox - Fibrox Slaktkniv 15 cm Svart
Victorinox - Fibrox Slaktkniv 15 cm Svart

Kniv av modellen Fibrox Slaktkniv Svart från Victorinox.

435 kr
Mer info
Victorinox - Fibrox Bred Slaktkniv 18 cm
Victorinox - Fibrox Bred Slaktkniv 18 cm

Kniv av modellen Fibrox Bred Slaktkniv från Victorinox.

435 kr
Mer info
Global - Global GF-27 Slaktkniv smidd 16 cm
Global - Global GF-27 Slaktkniv smidd 16 cm

Kniv av modellen Global GF-27 Slaktkniv smidd från Global. Fri frakt!

1 492 kr
Mer info