Jean Dubost Laguiole - Grillkniv 6-pack Biodegradable Svart

Jean Dubost Laguiole - Grillkniv 6-pack Biodegradable Svart

Ett knivset från tillverkaren Jean Dubost Laguiole med modellnamnet Grillkniv 6-pack Biodegradable Svart. Detta är ett av alla knivset att välja på i Cerveras utbud av knivset. Grillkniv 6-pack Biodegradable Svart kan du just nu köpa hos Cervera för endast 869 kronor.

Cervera erbjuder fri frakt vid köp av Grillkniv 6-pack Biodegradable Svart då priset överstiger 499kr. När du beställer Grillkniv 6-pack Biodegradable Svart i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Butik Pris Länk
Cervera 869 kr Besök Cervera

Produktfakta

Artikel­nummerJL0060015N11190
BeskrivningSet med 6 grillknivar med biologiskt nedbrytbara handtag från franska Jean Dubost Laguiole.

Detta set med 6 högkvalitativa grillknivar i sann Laguiole-design är perfekt för dig som vill bjuda in på grillfest och imponera på dina gäster med ditt miljötänk – dessa knivar är nämligen helt återvinningsbara. Knivarnas blad är noggrant framtagna av Jean Dubosts hantverkare i södra Frankrike är och tillverkade av rostfritt stål i högsta kvalité för en lång livstid och svårslagen skärpa. De vackra svarta handtagen är inte bara en fröjd för ögat och bekväma att hålla i, utan de är även speciellt utvecklade i ett växtbaserat 100% biologiskt nedbrytbart material – häftigt va? Som grädden på moset levereras knivarna i en återvinningsbar kartonglåda som tillsammans med resten av paketet gör detta till ett fulländat alternativ för den som älskar att äta gott och samtidigt vill vara mån om miljön.

Hantverkarbyn Laguiole i södra Frankrike har i över 200 år varit synonym med förstklassig kvalité när det kommer till tillverkning av knivar, och Jean Dubosts familj har sedan 1920 varit en av de främsta framställarna av dessa traditionella redskap som har sina ursprung i de franska bondesamhällena. På senare tid har Jean Dubost också utökat sin verksamhet till bestick, köksknivar och andra köksredskap, och även dessa tillverkas med en svårslagen omsorg som säkerställer en kvalité som gör att dina fransktillverkade Jean Dubost-produkter alltid kommer att finnas vid din sida för fröjdfull användning i många år framåt.
EAN3219334909386
FraktFraktfritt
ModellGrillkniv 6-pack Biodegradable Svart
Produkt­kategoriKnivset
VarumärkeJean Dubost Laguiole
Relaterade produkter
Jean Dubost Laguiole - Grillkniv 6-pack Biodegradable Vit
Jean Dubost Laguiole - Grillkniv 6-pack Biodegradable Vit

Knivset av modellen Grillkniv 6-pack Biodegradable Vit från Jean Dubost Laguiole. Fri frakt!

652 kr
Mer info
Jean Dubost Laguiole - Grillkniv / Matkniv 6-pack 11 cm
Jean Dubost Laguiole - Grillkniv / Matkniv 6-pack 11 cm

Knivset av modellen Grillkniv / Matkniv 6-pack 11 cm från Jean Dubost Laguiole. Fri frakt!

989 kr
Mer info
Jean Dubost Laguiole - Kniv 6-pack Svart
Jean Dubost Laguiole - Kniv 6-pack Svart

Knivset av modellen Kniv 6-pack Svart från Jean Dubost Laguiole. Fri frakt!

709 kr
Mer info
Jean Dubost Laguiole - Kniv 6-pack Rostfri
Jean Dubost Laguiole - Kniv 6-pack Rostfri

Knivset av modellen Kniv 6-pack Rostfri från Jean Dubost Laguiole. Fri frakt!

749 kr
Mer info