Modern House - North Knivset 3 delar  Natur/Stål

Modern House - North Knivset 3 delar Natur/Stål

Ett knivset från tillverkaren Modern House med modellnamnet North Knivset Natur/Stål. Detta är ett av alla knivset att välja på i Cerveras utbud av knivset. Förpackningen innehåller 3 delar.

North Knivset Natur/Stål kan du just nu köpa hos Cervera för endast 1599 kronor. Cervera erbjuder fri frakt vid köp av North Knivset Natur/Stål då priset överstiger 499kr. När du beställer North Knivset Natur/Stål i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Butik Pris Länk
Cervera 1 599 kr Besök Cervera

Produktfakta

Antal3 delar
Artikel­nummer46203406
BeskrivningDetta knivset ur serien North från Modern House består av en brödkniv, en kockkniv och en grönsakskniv med sylvassa knivblad i stål av hög kvalité. Dessa kraftiga knivar har ett vackert och bekvämt handtag i askträ som ger ett ergonomiskt grepp under tiden du arbetar med dem. Med den här uppsättningen får du knivar som kan användas till det allra mesta i köket.

Kockkniven har en knivlängd på 20 cm vilket gör den perfekt att använda till att skära, hacka och skiva både kött och grönsaker. En kniv som kan användas till nästan alla råvaror. Brödknivens tandade blad på 20 cm kommer smidigt skära genom även de frasigaste och hårdaste limporna och frallorna. Grönsakskniven med en bladlängd på 10 cm kan med precision och noggrannhet skiva och skala mindre råvaror som vitlök, örter och färska kryddor. De här knivarna kommer du få glädje att nyttja i många år framöver!

Vid behov av slipning rekommenderas ett slipstål och en slipvinkel på 20°. För att ta hand om knivarna på bästa sätt bör de sköljas av direkt efter användning, speciellt när råvaror med hög salt- och syrehalt har tillagats då det kan försvaga stålet. Diska knivarna för hand och torka torrt direkt efter för att bibehålla knivens kvalitet.
EAN7070549127103
FraktFraktfritt
ModellNorth Knivset Natur/Stål
Produkt­kategoriKnivset
VarumärkeModern House
Relaterade produkter
Modern House - North Santokukniv  Natur /Stål
Modern House - North Santokukniv Natur /Stål

Santukokniv av modellen North Santokukniv Natur /Stål från Modern House. Fri frakt!

599 kr
Mer info
Modern House - North Grönsakskniv  Natur/Stål
Modern House - North Grönsakskniv Natur/Stål

Grönsakskniv av modellen North Grönsakskniv Natur/Stål från Modern House.

200 kr
Mer info
Modern House - North Brödkniv  Natur/Stål
Modern House - North Brödkniv Natur/Stål

Brödkniv av modellen North Brödkniv Natur/Stål från Modern House.

419 kr
Mer info
Modern House - North Kockkniv Natur/Stål
Modern House - North Kockkniv Natur/Stål

Kockkniv av modellen North Kockkniv Natur/Stål från Modern House.

300 kr
Mer info