Aida - RAW Matkniv 4-pack

Aida - RAW Matkniv 4-pack

En kockkniv från tillverkaren Aida med modellnamnet RAW Matkniv 4-pack. Detta är en av alla kockknivar att välja på i Cerveras utbud av kockknivar. Cervera erbjuder just nu 18% rabatt på RAW Matkniv 4-pack, vilket innebär att du betalar 164kr istället för det ordinarie priset 199kr.

Fraktkostnaden för RAW Matkniv 4-pack ligger på 39kr, men fri frakt erbjuds om du totalt köper för mer än 499kr. När du beställer RAW Matkniv 4-pack i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Butik Pris Länk
Cervera 164 kr Besök Cervera

Produktfakta

Artikel­nummer14771
BeskrivningMatkniv 4-pack från Aida. Passar både vardags som fest. Besticken har ett rått och enkelt uttryck, som är som skapat för den nordiska dukningen. I samarbete med Christiane Schaumburg-Müller. Setet finns i tre olika färger: svart, silver, guld. Komplettera gärna med andra delar ur Aida Raw.

Svarta bestick
Hur snyggt och elegant med ett svart bestickset? Kombinera besticken med porslin i dova färger eller låt dem sticka ut som kontrast till ljust porslin. Den matta ytan tillsammans med den enkla, vackra designen gör att de svarta besticken blir pricken över i vid middagen.

Guldbestick
Guldbestick från Aida Raw sätter guldkant på vardagen! Bestickset i guldfärg blir en stilren och rolig detalj vid matbordet, och fungerar lika bra till vardags som till fest.

Silverbestick
Spännande design i kombination med klassisk färg och material. Aida Raw bestickset silver är gjort i polerat rostfritt stål och ett säkert kort i alla situationer.
EAN5709554147715
FraktFrån 39kr
ModellRAW Matkniv 4-pack
Ordinarie pris199 kr
Produkt­kategoriKockknivar
Rabatt18% rabatt
VarumärkeAida
Relaterade produkter
Aida - RAW Matkniv 4-pack Guld
Aida - RAW Matkniv 4-pack Guld

Kockkniv av modellen RAW Matkniv 4-pack Guld från Aida.

247 kr
Mer info
Aida - RAW Matkniv 4-pack Svart
Aida - RAW Matkniv 4-pack Svart

Kockkniv av modellen RAW Matkniv 4-pack Svart från Aida.

247 kr
Mer info
Aida - Raw Skärbräda 43x19 cm Teak
Aida - Raw Skärbräda 43x19 cm Teak

Skärbräda av modellen Raw Skärbräda 43x19 cm Teak från Aida.

249 kr
Mer info
Aida - Raw Skärbräda 32x15 cm Teak
Aida - Raw Skärbräda 32x15 cm Teak

Skärbräda av modellen Raw Skärbräda 32x15 cm Teak från Aida.

99 kr
Mer info