Bon Centuri - Tartufo Nero Kockkniv 20 cm Svart

Bon Centuri - Tartufo Nero Kockkniv 20 cm Svart

En kockkniv från tillverkaren Bon Centuri med modellnamnet Tartufo Nero Kockkniv Svart. Detta är en av alla kockknivar att välja på i Cerveras utbud av kockknivar. Denna modell av Tartufo Nero Kockkniv Svart har en bladlängd på 20 cm.

Tartufo Nero Kockkniv Svart kan du just nu köpa hos Cervera för endast 1899 kronor. Cervera erbjuder fri frakt vid köp av Tartufo Nero Kockkniv Svart då priset överstiger 499kr. När du beställer Tartufo Nero Kockkniv Svart i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Butik Pris Länk
Cervera 1 899 kr Besök Cervera

Produktfakta

Artikel­nummer1C05
BeskrivningDenna multifunktionella kockkniv är perfekt balanserad för en unik upplevelse i köket. Kniven är designad att vara en all-round kniv och kan användas till alla tänkbara uppgifter, som till exempel att skära upp kött, skiva grönsaker eller finhacka örter. Bladets höga profil i kombination med det exklusiva skaftet skapar ett gott utrymme mellan hand och skärbräda och mässingsövergången mellan blad och handtag ger utmärkt stöd när man håller kniven i ett så kallat pinch grip. XC75 kolstålet är optimalt härdat till 58 HRC, lätt att slipa och har en extremt vass egg som håller sig vass över tid.

Det vackra rundade handtaget är tillverkat av högkvalitativ PMMA och polerad mässing. Kniven kommer i en elegant förpackning och varje kniv är numrerad.

Bon Centuri står för elegant design, kvalitet och långvarig prestanda. De framställer knivar som är byggda för att vara lika fina att jobba med som de är dekorativa inredningsdetaljer. Alla knivar från Bon Centuri tillverkas av femte generationens knivmakare i den lilla byn Thiers i Franktike, landet där den moderna kökskniven uppfanns. Endast de främsta materialen används för att säkerställa att knivarna håller över tid.
Bladlängd20 cm
EAN7350113840059
FraktFraktfritt
ModellTartufo Nero Kockkniv Svart
Produkt­kategoriKockknivar
VarumärkeBon Centuri
Relaterade produkter
Bon Centuri - Oyster White Kockkniv 20 cm Vit
Bon Centuri - Oyster White Kockkniv 20 cm Vit

Kockkniv av modellen Oyster White Kockkniv Vit från Bon Centuri. Fri frakt!

1 799 kr
Mer info
Bon Centuri - Mirage Marine Kockkniv 20 cm Blå
Bon Centuri - Mirage Marine Kockkniv 20 cm Blå

Kockkniv av modellen Mirage Marine Kockkniv Blå från Bon Centuri. Fri frakt!

900 kr
Mer info
Bon Centuri - Bordeaux Cab Franc Kockkniv 20 cm Röd
Bon Centuri - Bordeaux Cab Franc Kockkniv 20 cm Röd

Kockkniv av modellen Bordeaux Cab Franc Kockkniv Röd från Bon Centuri. Fri frakt!

900 kr
Mer info
Bon Centuri - Walnut Wood Kockkniv 20 cm Valnöt
Bon Centuri - Walnut Wood Kockkniv 20 cm Valnöt

Kockkniv av modellen Walnut Wood Kockkniv Valnöt från Bon Centuri. Fri frakt!

1 899 kr
Mer info