Jean Dubost Laguiole - Kockkniv Handtag i Återvunnen Plast 6 cm

Jean Dubost Laguiole - Kockkniv Handtag i Återvunnen Plast 6 cm

En kockkniv från tillverkaren Jean Dubost Laguiole med modellnamnet Kockkniv Handtag i Återvunnen Plast. Detta är en av alla kockknivar att välja på i Cerveras utbud av kockknivar. Denna modell av Kockkniv Handtag i Återvunnen Plast har en bladlängd på 6 cm.

Cervera erbjuder just nu 25% rabatt på Kockkniv Handtag i Återvunnen Plast, vilket innebär att du betalar 172kr istället för det ordinarie priset 229kr. Fraktkostnaden för Kockkniv Handtag i Återvunnen Plast ligger på 39kr, men fri frakt erbjuds om du totalt köper för mer än 499kr. När du beställer Kockkniv Handtag i Återvunnen Plast i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Butik Pris Länk
Cervera 172 kr Besök Cervera

Produktfakta

Artikel­nummerJCS322760SE1005
BeskrivningMindre kökskniv med ett blad på 6 cm i rostfritt stål och ett färgglatt handtag i återvunnen plast från franska Jean Dubost Laguiole.

Denna mindre kockkniv är perfekt för alla sorters små köksarbeten – såsom skärande av grönsaker till exempel! Köksknivens skarpa blad är helt tillverkat i högkvalitativt rostfritt stål och som en vacker detalj har den ett både avtagbart och färgglatt handtag som garanterat kommer att göra råvarupreppen lite roligare. Som om inte det vore nog är handtaget 100% tillverkat i återvunnen plast som tillsammans med bladet - som också är återvinningsbart – gör kniven till en helt miljövänlig produkt! Kniven är även diskmaskinssäker för enkel rengöring efter användning.

Hantverkarbyn Laguiole i södra Frankrike har i över 200 år varit synonym med förstklassig kvalité när det kommer till tillverkning av knivar, och Jean Dubosts familj har sedan 1920 varit en av de främsta framställarna av dessa traditionella redskap som har sina ursprung i de franska bondesamhällena. På senare tid har Jean Dubost också utökat sin verksamhet till bestick, köksknivar och andra köksredskap, och även dessa tillverkas med en svårslagen omsorg som säkerställer en kvalité som gör att dina fransktillverkade Jean Dubost-produkter alltid kommer att finnas vid din sida för fröjdfull användning i många år framåt.
Bladlängd6 cm
EAN3219332754773
FraktFrån 39kr
ModellKockkniv Handtag i Återvunnen Plast
Ordinarie pris229 kr
Produkt­kategoriKockknivar
Rabatt25% rabatt
VarumärkeJean Dubost Laguiole
Relaterade produkter
Jean Dubost Laguiole - Grönsakskniv Handtag i Återvunnen Plast 9 cm
Jean Dubost Laguiole - Grönsakskniv Handtag i Återvunnen Plast 9 cm

Grönsakskniv av modellen Grönsakskniv Handtag i Återvunnen Plast från Jean Dubost Laguiole.

172 kr
Mer info
Jean Dubost Laguiole - Knivset Handtag i Återvunnen Plast 3 delar
Jean Dubost Laguiole - Knivset Handtag i Återvunnen Plast 3 delar

Knivset av modellen Knivset Handtag i Återvunnen Plast från Jean Dubost Laguiole.

457 kr
Mer info
Jean Dubost Laguiole - Grillkniv / Matkniv 6-pack 11 cm
Jean Dubost Laguiole - Grillkniv / Matkniv 6-pack 11 cm

Knivset av modellen Grillkniv / Matkniv 6-pack 11 cm från Jean Dubost Laguiole. Fri frakt!

989 kr
Mer info
Jean Dubost Laguiole - Ostkniv 3 delar Rostfri
Jean Dubost Laguiole - Ostkniv 3 delar Rostfri

Ostkniv av modellen Ostkniv Rostfri från Jean Dubost Laguiole.

427 kr
Mer info