Laguiole - Ostset 3 delar Enträ

Laguiole - Ostset 3 delar Enträ

En ostronkniv från tillverkaren Laguiole med modellnamnet Ostset Enträ. Detta är en av alla ostronknivar att välja på i Cerveras utbud av ostronknivar. Förpackningen innehåller 3 delar.

Ostset Enträ kan du just nu köpa hos Cervera för endast 5399 kronor. Cervera erbjuder fri frakt vid köp av Ostset Enträ då priset överstiger 499kr. När du beställer Ostset Enträ i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Butik Pris Länk
Cervera 5 399 kr Besök Cervera

Produktfakta

Antal3 delar
Artikel­nummerS2P99GEIH
BeskrivningExklusivt set med handgjorda ostknivar i tre delar med handtag i enträ och blad i rostfritt stål från franska Laguiole en Aubrac.

Setet består av en kniv för att bre ut mjuka ostar med, en traditionell fransk kniv med böjt blad och två spetsar för att enkelt flytta osten med samt en kniv med ett bredare blad för att skära hårdare ostar. Varje kniv tillverkas för hand av samma person genom hela tillverkningen vilket gör den till en unik produkt. Handtaget har två bolster i matt rostfritt stål samt en rygg med ett vackert unikt mönster, längs fram mot bladet på ryggen pryds kniven av Laguioles ikoniska mejslade bi.

Laguiole en Aubrac har sedan 1829 tillverkat knivar i den lilla byn Laguiole och tillverkar enligt många världens bästa knivar. Laguiole en Aubracs knivar håller otroligt hög kvalitet och Laguiole lämnar därför livstidsgaranti på alla sina produkter. Knivarna kommer i en lyxig trälåda i ek med integrerad magnet samt med ett äkthetscertifikat, vilket gör dem till en perfekt present. Bladen är gjorda av ett blankpolerat vasst rostfritt stål 12C27MOD. Då trä är ett levande material kan vissa skiftningar i färg förekomma. Enträ är känt för den behagliga peppriga doften som stannar kvar hela dess livstid.
EAN3760199284373
FraktFraktfritt
ModellOstset Enträ
Produkt­kategoriOstronknivar
VarumärkeLaguiole
Relaterade produkter
Jean Dubost Laguiole - Ostkniv 3 delar Rostfri
Jean Dubost Laguiole - Ostkniv 3 delar Rostfri

Ostkniv av modellen Ostkniv Rostfri från Jean Dubost Laguiole. Fri frakt!

569 kr
Mer info
Jean Dubost Laguiole - Knivset Handtag i Återvunnen Plast 3 delar
Jean Dubost Laguiole - Knivset Handtag i Återvunnen Plast 3 delar

Knivset av modellen Knivset Handtag i Återvunnen Plast från Jean Dubost Laguiole.

457 kr
Mer info
Jean Dubost Laguiole - Ostkniv 3 delar Olivträ
Jean Dubost Laguiole - Ostkniv 3 delar Olivträ

Ostkniv av modellen Ostkniv Olivträ från Jean Dubost Laguiole. Fri frakt!

615 kr
Mer info
Jean Dubost Laguiole - Ostkniv 3 delar
Jean Dubost Laguiole - Ostkniv 3 delar

Ostkniv av modellen Ostkniv från Jean Dubost Laguiole. Fri frakt!

600 kr
Mer info