Yaxell - Super Gou Ypsilon Santokukniv 16,5 cm

Yaxell - Super Gou Ypsilon Santokukniv 16,5 cm

En santukokniv från tillverkaren Yaxell med modellnamnet Super Gou Ypsilon Santokukniv. Detta är en av alla santukoknivar att välja på i Cerveras utbud av santukoknivar. Denna modell av Super Gou Ypsilon Santokukniv har en bladlängd på 16,5 cm.

Super Gou Ypsilon Santokukniv kan du just nu köpa hos Cervera för endast 8099 kronor. Cervera erbjuder fri frakt vid köp av Super Gou Ypsilon Santokukniv då priset överstiger 499kr. När du beställer Super Gou Ypsilon Santokukniv i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Butik Pris Länk
Cervera 8 099 kr Besök Cervera

Produktfakta

Artikel­nummerY-37201
BeskrivningFantastiskt vacker och supervass santokukniv Super Gou Ypsilon från Yaxell. Ingår i deras exklusiva serie Super Gou, där "Gou" betyder ”den enastående” på japanska, vilket verkligen beskriver den här kniven, som är helt i en klass för sig! Det första ögat känner igen på en Santoku är dess trubbiga nos och att den är något kortare än en traditionell kockkniv. Det japanska ordet ”Santoku” betyder "tre göromål" och skulle kunna översättas till: kött, fisk och grönsaker. Men en annan översättning lyder: skära, tärna och strimla, och det är just vad som lämpar sig bäst för denna kniv.

Knivens blad är 16,5 cm långt och består av imponerande 193 lager stål i knivbladet, 96 på varje sida, som formats i ett vackert damaskusmönster. Kärnan är tillverkad i det japanska pulverstålet SG2 Micro Carbide. Pulverstålet innehåller en hög andel kol och används eftersom det är rent och hårt, vilket i sin tur gör att eggen kan slipas sylvass. Knivbladet är graverat med fyra japanska tecken som betyder ”Super Gou Samurai Spirit”.

Handtaget är tillverkat av svart micarta. Materialet har antibakteriella egenskaper och framställs genom att linneduk och specialplast sammanfogas under högt tryck. Det är ett mycket hygieniskt material, som till skillnad från trä lämpar sig mycket väl i köksmiljö. Som dekoration syns en vacker krysantemum, vilket är en blomma som används som symbol för det japanska kejsardömet.

Yaxell Super Gou Ypsilon santokukniv är ren och skär lyx. En fröjd att arbeta med.
Bladlängd16,5 cm
EAN4984909372016
FraktFraktfritt
ModellSuper Gou Ypsilon Santokukniv
Produkt­kategoriSantukoknivar
VarumärkeYaxell
Relaterade produkter
Yaxell - Super Gou Ypsilon Allkniv 12 cm
Yaxell - Super Gou Ypsilon Allkniv 12 cm

Allkniv av modellen Super Gou Ypsilon Allkniv från Yaxell. Fri frakt!

4 799 kr
Mer info
Yaxell - Super Gou Ypsilon Kockkniv 20 cm
Yaxell - Super Gou Ypsilon Kockkniv 20 cm

Kockkniv av modellen Super Gou Ypsilon Kockkniv från Yaxell. Fri frakt!

8 099 kr
Mer info
Yaxell - Super Gou Santokukniv Olivslipad 16,5 cm
Yaxell - Super Gou Santokukniv Olivslipad 16,5 cm

Santukokniv av modellen Super Gou Santokukniv Olivslipad från Yaxell. Fri frakt!

5 099 kr
Mer info
Yaxell - Super Gou Santokukniv 16,5 cm
Yaxell - Super Gou Santokukniv 16,5 cm

Santukokniv av modellen Super Gou Santokukniv från Yaxell. Fri frakt!

3 585 kr
Mer info