Yaxell - Y-OU Santokukniv 16,5 cm

Yaxell - Y-OU Santokukniv 16,5 cm

En santukokniv från tillverkaren Yaxell med modellnamnet Y-OU Santokukniv. Detta är en av alla santukoknivar att välja på i Cerveras utbud av santukoknivar. Denna modell av Y-OU Santokukniv har en bladlängd på 16,5 cm.

Y-OU Santokukniv kan du just nu köpa hos Cervera för endast 1549 kronor. Cervera erbjuder fri frakt vid köp av Y-OU Santokukniv då priset överstiger 499kr. När du beställer Y-OU Santokukniv i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Butik Pris Länk
Cervera 1 549 kr Besök Cervera

Produktfakta

Artikel­nummerY-31241
BeskrivningSantokukniv ur Yaxells serie Y-OU, som är en smidig och lite nättare japansk kockkniv för de mindre sysslorna i matlagningen. Med dess höga blad och rundade spets är den mycket väl lämpad för såväl grönsaker som kött och fågel. "Santoku" betyder ”tre användningar” på japanska och syftar till knivens mångsidighet.

Kniven har ett blad som består av tre lager stål. Kärnan är gjord av hårt VG10-stål och övriga stållager är av ett mjukare, mer rosttåligt stål. Denna uppbyggnad ger knivbladet en rosttålig yta i kombination med en extremt skarp egg. Handtaget är tillverkat i pakkawood, ett material som framställs genom att trä och plast sammanfogas under högt tryck. Materialet blir både tåligt och hygieniskt och har samma oslagbara känsla som trä. I detta fall har materialet även specialbehandlats för att få en bländande, ljus finish.
Bladlängd16,5 cm
EAN4984909312418
FraktFraktfritt
ModellY-OU Santokukniv
Produkt­kategoriSantukoknivar
VarumärkeYaxell
Relaterade produkter
Yaxell - Y-OU Santokukniv 14,5 cm
Yaxell - Y-OU Santokukniv 14,5 cm

Santukokniv av modellen Y-OU Santokukniv från Yaxell. Fri frakt!

944 kr
Mer info
Yaxell - Y-OU Kockkniv 20 cm
Yaxell - Y-OU Kockkniv 20 cm

Kockkniv av modellen Y-OU Kockkniv från Yaxell. Fri frakt!

1 649 kr
Mer info
Yaxell - Y-OU Allkniv 12 cm
Yaxell - Y-OU Allkniv 12 cm

Allkniv av modellen Y-OU Allkniv från Yaxell. Fri frakt!

630 kr
Mer info
Yaxell - Zen Santokukniv 16,5 cm
Yaxell - Zen Santokukniv 16,5 cm

Santukokniv av modellen Zen Santokukniv från Yaxell. Fri frakt!

1 799 kr
Mer info