Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Santokukniv 16,5 cm

Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Santokukniv 16,5 cm

En santukokniv från tillverkaren Jamie Oliver med modellnamnet Jamie Oliver Tefal Santokukniv. Detta är en av alla santukoknivar att välja på i Cerveras utbud av santukoknivar. Denna modell av Jamie Oliver Tefal Santokukniv har en bladlängd på 16,5 cm.

Cervera erbjuder just nu 24% rabatt på Jamie Oliver Tefal Santokukniv, vilket innebär att du betalar 461kr istället för det ordinarie priset 609kr. Fraktkostnaden för Jamie Oliver Tefal Santokukniv ligger på 39kr, men fri frakt erbjuds om du totalt köper för mer än 499kr. När du beställer Jamie Oliver Tefal Santokukniv i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Butik Pris Länk
Cervera 461 kr Besök Cervera

Produktfakta

Artikel­nummerK2671555
BeskrivningEn mångsidig Santokukniv från Jamie Oliver Tefal.

Jamie Oliver Tefal Santokukniv 16,5 cm är en väldigt användbar Santokukniv.
En Santokukniv är en japansk kockkniv som är den vanligaste kniven i de japanska kök och det är en kniv med många användningsområden. Speciellt användbar är den som grönsakskniv. Den raka eggen ger raka och exakta snitt och gör kniven lämplig till att båda skära och hacka grönsaker med. Kniven kommer att förenkla din vardag och matlagning och kommer att hålla under många år framöver.

Men givetvis kan denna Jamie Oliver kniv användas till allt ifrån att hacka, skala, skära och många andra arbetsuppgifter i köket. Kort sagt en väldigt användbar kniv vare det sig gäller att skala frukt, skära kött, kyckling och grönsaker eller hacka lök och grönsaker till frukost, lunch eller middag och såväl till vardagens enkla och snabba matlagning som till mer avancerad tillagning av festmåltider!

Santokukniven är tillverkad av högkvalitativt tyskt rostfritt stål som har ishärdats under produktionen.
Det innebär att stålet utsätts för en köldchock under tillverkningsprocessen. Temperaturen på stålet sänks från 1000 ° C till -120 ° C vilket gör att det rostfria stålet härdas vilket resulterar i att de kommer både hålla skärpan och hålla under en lång tid framöver.

Handtaget är tillverkat i hygienisk plast och på det hela är kniven välbalanserad med blad och handtag så att den både är skön att hålla i och att den ger ett bekvämt och säkert grepp när du skär något med denna 16,5 cm långa Santokukniv från Jamie Oliver.

Bladet på Santokukniven från Jamie Oliver är 16,5 centimeter långt den totala längden på kniven är 30,3 centimeter.

Denna Jamie Oliver Tefal Santokuknive 16,5 cm är en kombination av Jamie Olivers passion och matkunskap och Tefals teknik och prestanda. I nästan två decennier har Jamie Oliver och Tefal tillsammans utvecklat pålitliga, högkvalitativa produkter som gör matlagning från grunden till ett sant nöje. Mest kända är deras Jamie Oliver Tefal Stekpannor, som även de finns att köpa på Cervera, men de har även tillsammans tagit fram andra köksprodukter som skärbrädor och denna Jamie Oliver Tefal kökskniv är lika kvalitativa som övriga Jamie Oliver Tefals sortiment.
Bladlängd16,5 cm
EAN3168430341760
FraktFrån 39kr
ModellJamie Oliver Tefal Santokukniv
Ordinarie pris609 kr
Produkt­kategoriSantukoknivar
Rabatt24% rabatt
VarumärkeJamie Oliver
Relaterade produkter
Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Knivset 3 delar 15 cm + 9 cm + 12 cm
Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Knivset 3 delar 15 cm + 9 cm + 12 cm

Knivset av modellen Jamie Oliver Tefal Knivset 15 cm + 9 cm + 12 cm från Jamie Oliver. Fri frakt!

989 kr
Mer info
Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Knivset 2 delar 15 cm + 9 cm
Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Knivset 2 delar 15 cm + 9 cm

Knivset av modellen Jamie Oliver Tefal Knivset 15 cm + 9 cm från Jamie Oliver. Fri frakt!

769 kr
Mer info
Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Kockkniv 20 cm
Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Kockkniv 20 cm

Kockkniv av modellen Jamie Oliver Tefal Kockkniv från Jamie Oliver. Fri frakt!

503 kr
Mer info
Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Skalkniv / Tournierkniv 7 cm
Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Skalkniv / Tournierkniv 7 cm

Tournierkniv av modellen Jamie Oliver Tefal Skalkniv / Tournierkniv från Jamie Oliver.

346 kr
Mer info