Yaxell - Ran Santokukniv 12,5 cm

Yaxell - Ran Santokukniv 12,5 cm

En santukokniv från tillverkaren Yaxell med modellnamnet Ran Santokukniv. Detta är en av alla santukoknivar att välja på i Cerveras utbud av santukoknivar. Denna modell av Ran Santokukniv har en bladlängd på 12,5 cm.

Ran Santokukniv kan du just nu köpa hos Cervera för endast 1679 kronor. Cervera erbjuder fri frakt vid köp av Ran Santokukniv då priset överstiger 499kr. När du beställer Ran Santokukniv i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Butik Pris Länk
Cervera 1 679 kr Besök Cervera

Produktfakta

Artikel­nummerY-36012
BeskrivningSantokukniv ur Yaxells exklusiva serie Ran, som är en smidig och nättare japansk kockkniv för de något mindre sysslorna i matlagningen. Med dess höga blad och rundade spets är den mycket väl lämpad för både grönsaker, kött och fågel. "Santoku" betyder ”tre användningar” på japanska och syftar till knivens mångsidighet.

Knivens blad består av 69 lager damaskerat stål. Kärnan är gjord av hårt VG10-stål och är omsluten av 68 lager mjukare stål, 34 lager på vardera sida. Denna uppbyggnad ger knivbladet en rosttålig yta i kombination med en extremt skarp egg. Det svarta handtaget är tillverkat i canvas-micarta. Materialet påminner om trä i strukturen, men består av en blandning av linneduk och specialplast. Det är ett mycket hygieniskt material som lämpar sig väl i köksmiljö. Handtaget är ihopsatt med hjälp av två kraftiga nitar och har en avslutande knapp som ger kniven en skön balans i handen.
Bladlängd12,5 cm
EAN4984909360129
FraktFraktfritt
ModellRan Santokukniv
Produkt­kategoriSantukoknivar
VarumärkeYaxell
Relaterade produkter
Yaxell - Ran Allkniv 12 cm
Yaxell - Ran Allkniv 12 cm

Allkniv av modellen Ran Allkniv från Yaxell. Fri frakt!

1 429 kr
Mer info
Yaxell - Ran Santokukniv 16,5 cm
Yaxell - Ran Santokukniv 16,5 cm

Santukokniv av modellen Ran Santokukniv från Yaxell. Fri frakt!

2 279 kr
Mer info
Yaxell - Zen Santokukniv 12,5 cm
Yaxell - Zen Santokukniv 12,5 cm

Santukokniv av modellen Zen Santokukniv från Yaxell. Fri frakt!

1 329 kr
Mer info
Yaxell - Super Gou Santokukniv 12,5 cm
Yaxell - Super Gou Santokukniv 12,5 cm

Santukokniv av modellen Super Gou Santokukniv från Yaxell. Fri frakt!

3 649 kr
Mer info