Modern House - Pizza Angels Skärbräda 38x28 cm Trä

Modern House - Pizza Angels Skärbräda 38x28 cm Trä

En skärbräda från tillverkaren Modern House med modellnamnet Pizza Angels Skärbräda 38x28 cm Trä. Detta är en av alla skärbrädor att välja på i Cerveras utbud av skärbrädor. Cervera erbjuder just nu 30% rabatt på Pizza Angels Skärbräda 38x28 cm Trä, vilket innebär att du betalar 349kr istället för det ordinarie priset 499kr.

Fraktkostnaden för Pizza Angels Skärbräda 38x28 cm Trä ligger på 39kr, men fri frakt erbjuds om du totalt köper för mer än 499kr. När du beställer Pizza Angels Skärbräda 38x28 cm Trä i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Butik Pris Länk
Cervera 349 kr Besök Cervera

Produktfakta

Artikel­nummer46203377
BeskrivningSkärbräda i oljebehandlat askträ som mäter 38x28 cm från norska Modern Houses Pizza Angels-serie.

Preppa alla dina favoritingredienser till pizzan med denna robusta skärbräda från Modern House. Modern Houses Pizza Angels-skärbräda är designad i hållbart oljebehandlat askträ med frästa kanter som ger dig ett bra grepp när du skär upp de allra mest envisa pizzatoppingsen. Skärbrädan kan förutom uppskärning av pizzaingredienser även användas som en elegant serveringsbricka för ost och chark med medföljande kex och gör sig riktigt bra utställd på allt från middagsbord till vardagsrumsbord. Skärbrädan mäter 38x28 cm och för att bevara träet för längsta möjliga hållbarhet rekommenderar vi att man i stundom behandlar ytan med naturlig matolja såsom kokos- eller rapsolja. För rengöring rekommenderas handdisk.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.
EAN7070549126830
FraktFrån 39kr
ModellPizza Angels Skärbräda 38x28 cm Trä
Ordinarie pris499 kr
Produkt­kategoriSkärbrädor
Rabatt30% rabatt
VarumärkeModern House
Relaterade produkter
Zwilling - Skärbräda 38x28 cm Svart träfiber
Zwilling - Skärbräda 38x28 cm Svart träfiber

Skärbräda av modellen Skärbräda 38x28 cm Svart träfiber från Zwilling.

499 kr
Mer info
Modern House - North Skärbräda Bambu
Modern House - North Skärbräda Bambu

Skärbräda av modellen North Skärbräda Bambu från Modern House. Fri frakt!

799 kr
Mer info
Modern House - North Knivblock magnetisk Bambu
Modern House - North Knivblock magnetisk Bambu

Knivblock av modellen North Knivblock magnetisk Bambu från Modern House.

499 kr
Mer info
Modern House - North Knivset + Bryne 5 delar
Modern House - North Knivset + Bryne 5 delar

Knivset av modellen North Knivset + Bryne från Modern House. Fri frakt!

1 650 kr
Mer info