Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Trancherkniv 20 cm

Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Trancherkniv 20 cm

En tournierkniv från tillverkaren Jamie Oliver med modellnamnet Jamie Oliver Tefal Trancherkniv. Detta är en av alla tournierknivar att välja på i Cerveras utbud av tournierknivar. Denna modell av Jamie Oliver Tefal Trancherkniv har en bladlängd på 20 cm.

Cervera erbjuder just nu 12% rabatt på Jamie Oliver Tefal Trancherkniv, vilket innebär att du betalar 483kr istället för det ordinarie priset 549kr. Fraktkostnaden för Jamie Oliver Tefal Trancherkniv ligger på 39kr, men fri frakt erbjuds om du totalt köper för mer än 499kr. När du beställer Jamie Oliver Tefal Trancherkniv i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Butik Pris Länk
Cervera 483 kr Besök Cervera

Produktfakta

Artikel­nummerK2670255
BeskrivningEn fantastisk trancherkniv från Jamie Oliver Tefal.

Jamie Oliver Tefal Trancherkniv 20 cm är en väldigt användbar förskärare eller trancherkniv för att skära upp kött men givetvis även andra saker i köket som kan vara svåra att skära. Kniven kommer att förenkla din vardag och matlagning och kommer att hålla under många år framöver.

Jamie Oliver trancherkniven kan användas för att skära upp julskinka, stekar eller hela kycklingar. Men den kan givetvis användas för många andra arbetsuppgifter i köket som till exempel att skära upp broccoli, ungsstekt blomkål eller andra varor som kan vara svåra att skära med en vanlig kökskniv. Kort sagt en väldigt användbar kniv vare det sig gäller att skära kött, kyckling och grönsaker till lunch eller middag och såväl till vardagens enkla och snabba matlagning som till mer avancerad tillagning av festmåltider som julskinka eller kalkon!

Förskäraren är tillverkad i högkvalitativt tyskt rostfritt stål som har ishärdats under produktionen.
Det innebär att stålet utsätts för en köldchock under tillverkningsprocessen. Temperaturen på stålet sänks från 1000 ° C till -120 ° C vilket gör att det rostfria stålet härdas vilket resulterar i att de kommer både hålla skärpan och hålla under en lång tid framöver.

Handtaget är tillverkat i hygienisk plast och på det hela är kniven välbalanserad med blad och handtag så att den både är skön att hålla i och att den ger ett bekvämt och säkert grepp när du skär något med den 20 cm långa trancherkniven från Jamie Oliver.

Bladet på Trancherkniven från Jamie Oliver är rejäla 20 centimeter långt den totala längden på kniven är 33,5 centimeter.

Denna Jamie Oliver Tefal Trancherkniv 20 cm är en kombination av Jamie Olivers passion och matkunskap och Tefals teknik och prestanda. I nästan två decennier har Jamie Oliver och Tefal tillsammans utvecklat pålitliga, högkvalitativa produkter som gör matlagning från grunden till ett sant nöje. Mest kända är deras Jamie Oliver Tefal Stekpannor, som även de finns att köpa på Cervera, men de har även tillsammans tagit fram andra köksprodukter som skärbrädor och denna Jamie Oliver Tefal kökskniv är lika kvalitativa som övriga Jamie Oliver Tefals sortiment.
Bladlängd20 cm
EAN3168430341708
FraktFrån 39kr
ModellJamie Oliver Tefal Trancherkniv
Ordinarie pris549 kr
Produkt­kategoriTournierknivar
Rabatt12% rabatt
VarumärkeJamie Oliver
Relaterade produkter
Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Kockkniv 20 cm
Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Kockkniv 20 cm

Kockkniv av modellen Jamie Oliver Tefal Kockkniv från Jamie Oliver.

483 kr
Mer info
Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Brödkniv 20 cm
Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Brödkniv 20 cm

Brödkniv av modellen Jamie Oliver Tefal Brödkniv från Jamie Oliver.

454 kr
Mer info
Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Knivset 3 delar 15 cm + 9 cm + 12 cm
Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Knivset 3 delar 15 cm + 9 cm + 12 cm

Knivset av modellen Jamie Oliver Tefal Knivset 15 cm + 9 cm + 12 cm från Jamie Oliver. Fri frakt!

899 kr
Mer info
Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Knivset 2 delar 15 cm + 9 cm
Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Knivset 2 delar 15 cm + 9 cm

Knivset av modellen Jamie Oliver Tefal Knivset 15 cm + 9 cm från Jamie Oliver. Fri frakt!

768 kr
Mer info