Tamahagane - San Tournierkniv 7 cm

Tamahagane - San Tournierkniv 7 cm

En tournierkniv från tillverkaren Tamahagane med modellnamnet San Tournierkniv. Detta är en av alla tournierknivar att välja på i Cerveras utbud av tournierknivar. Denna modell av San Tournierkniv har en bladlängd på 7 cm.

Cervera erbjuder just nu 27% rabatt på San Tournierkniv, vilket innebär att du betalar 1049kr istället för det ordinarie priset 1429kr. Cervera erbjuder fri frakt vid köp av San Tournierkniv då priset överstiger 499kr. När du beställer San Tournierkniv i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Butik Pris Länk
Cervera 1 049 kr Besök Cervera

Produktfakta

Artikel­nummerSN-1110
BeskrivningTamahagane San Tournierkniv är en kniv i serien San från Tamahagane. Tournierkniven är en liten, följsam skalkniv med böjt blad. Modellen är särskilt framtagen för runda frukter och grönsaker. Kniven kan med fördel användas i luften, till exempel när du skalar lök.

Likt alla knivar från Tamahagane håller kniven en hög standard med extrem skärpa och hållbarhet som härstammar från den unika ståltillverkningen för traditionella japanska samurajsvärd. Knivbladet är, precis som de traditionella samurajsvärden, uppbyggt av en kombination av hårt och mjukt stål.

San knivserie
Knivserien San från Tamahagane utgörs av knivar som alla har tre lager stål. Knivbladet är uppbyggt av en kombination av hårt och mjukt stål, precis som det traditionella samurajsvärdet- katanasvärdet. Kärnan består av VG5-stål som innehåller en hög andel kol vilket gör det mycket hårt. Tack vare detta kan eggen slipas sylvass. Ett mjukare och mer rosttåligt stål bygger upp de två yttre lagren. Knivarna får med denna uppbyggnad en otrolig egg och extrem styrka och rosttålighet. Hårdhetsgraden är 58–59 HRC.

Handtaget på San-knivarna är tillverkat av vackert rödbrunt pakkawood. Materialet skapas genom att fanér och specialplast sammanfogas under högt tryck. Handtaget får en riktigt härlig känsla tack vare materialet som behåller strukturen från träet. Dessutom har det antibakteriella egenskaper. En vikt i handtaget ser även till att kniven är perfekt balanserad.

Översikt
- Tournierkniv i tre lager stål
- Längd: 7 cm.
- Perfekt för skalning av runda frukter och grönsaker.
- Kärna i mycket hårt VG5-stål
- Hårdhetsgrad: 58-59 HRC
- Handtag i pakkawood med antibakteriella egenskaper.
Bladlängd7 cm
EAN4906496706401
FraktFraktfritt
ModellSan Tournierkniv
Ordinarie pris1429 kr
Produkt­kategoriTournierknivar
Rabatt27% rabatt
VarumärkeTamahagane
Relaterade produkter
Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Skalkniv / Tournierkniv 7 cm
Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Skalkniv / Tournierkniv 7 cm

Tournierkniv av modellen Jamie Oliver Tefal Skalkniv / Tournierkniv från Jamie Oliver.

346 kr
Mer info
Global - Global GSF-34 Tournierkniv smidd 6 cm
Global - Global GSF-34 Tournierkniv smidd 6 cm

Tournierkniv av modellen Global GSF-34 Tournierkniv smidd från Global. Fri frakt!

511 kr
Mer info
Zwilling - Gourmet Tournierkniv 6 cm
Zwilling - Gourmet Tournierkniv 6 cm

Tournierkniv av modellen Gourmet Tournierkniv från Zwilling.

313 kr
Mer info
Ballarini - Tevere Tournierkniv böjd 7 cm Trä
Ballarini - Tevere Tournierkniv böjd 7 cm Trä

Tournierkniv av modellen Tevere Tournierkniv böjd Trä från Ballarini.

187 kr
Mer info