Trancherbrädor

En trancherbräda är en platta som används för att skiva och skära mat på. Trancherbrädor finns i olika storlekar, material och former, och de används för att skydda både knivar och underlag från skador.

Trancherbrädor används främst för att skiva och skära mat på ett säkert och hygieniskt sätt. De ger ett bra och jämnt underlag att skära på, och de skyddar både knivar och underlag från skador. Trancherbrädor är också lätta att rengöra och kan användas om och om igen.

Det finns olika typer av trancherbrädor att välja mellan, och valet avskiljer sig främst på material och storlek. Trätrancherbrädor är till exempel populära på grund av sin estetiska utseende och deras förmåga att inte slita på knivarna. Plasttrancherbrädor är lätta att rengöra och hygieniska, men kan slita på knivarna över tid. Sten- och glastrancherbrädor är tåliga och hygieniska, men kan vara svåra att rengöra och kan vara hårda mot knivarna.

Detta är vårt utbud av trancherbrädor. Köksknivar och tillbehör kan vara en bra present att ge bort, så varför inte köpa trancherbrädor som födelsedagspresent, julklapp, morsdagspresent eller farsdagspresent? Vi hjälper dig att köpa trancherbrädor och alla tänkbara typer av köksknivar till låga priser direkt på nätet.


Zassenhaus - Trancherbräda 38 Röd Flexibel
Zassenhaus - Trancherbräda 38 Röd Flexibel

Trancherbräda av modellen Trancherbräda 38 Röd Flexibel från Zassenhaus.

131 kr
Mer info
Zassenhaus - Trancherbräda 49x30 cm Rubberwood
Zassenhaus - Trancherbräda 49x30 cm Rubberwood

Trancherbräda av modellen Trancherbräda 49x30 cm Rubberwood från Zassenhaus.

499 kr
Mer info