Victorinox - Fibrox Trancherkniv 31 cm

Victorinox - Fibrox Trancherkniv 31 cm

En trancherkniv från tillverkaren Victorinox med modellnamnet Fibrox Trancherkniv. Detta är en av alla trancherknivar att välja på i Cerveras utbud av trancherknivar. Denna modell av Fibrox Trancherkniv har en bladlängd på 31 cm.

Cervera erbjuder just nu 50% rabatt på Fibrox Trancherkniv, vilket innebär att du betalar 550kr istället för det ordinarie priset 1099kr. Cervera erbjuder fri frakt vid köp av Fibrox Trancherkniv då priset överstiger 499kr. När du beställer Fibrox Trancherkniv i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Butik Pris Länk
Cervera 550 kr Besök Cervera

Produktfakta

Artikel­nummer46200807
BeskrivningStor trancherkniv med ett blad i rostfritt stål på 31 cm och ett skaft i det hållbara materialet Fibrox från Victorinox.

Oavsett om du ska skära upp en julskinka i tunna bitar eller om det är en saftig flintastek som ska delas upp och serveras är denna skarpa trancherkniv rätt redskap för jobbet. Victorinox trancherkniv har ett både långt och slätt blad som har tillverkats i rostfritt stål av högsta kvalité med en flexibilitet till sig, som gör att den lätt skär igenom köttets fibrer för perfekta skivor och bitar varje gång. Som om inte det vore nog har kniven även utrustats med ett ergonomiskt utformat skaft i det hållbara materialet Fibrox som har en matt yta och ett inbyggt fingerskydd för både säker och komfortabel användning under många middagar framåt. En perfekt blandning av användarvänlighet och säkerhet helt enkelt. Handdisk rekommenderas.

År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.
Bladlängd31 cm
EAN7611160501349
FraktFraktfritt
ModellFibrox Trancherkniv
Ordinarie pris1099 kr
Produkt­kategoriTrancherknivar
Rabatt50% rabatt
VarumärkeVictorinox
Relaterade produkter
Global - Global G-42/31 Magnetlist rostfri 31 cm
Global - Global G-42/31 Magnetlist rostfri 31 cm

Magnetlist av modellen Global G-42/31 Magnetlist rostfri 31 cm från Global. Fri frakt!

722 kr
Mer info
Global - Global G-90/31 Magnetlist slät Rostfri 31 cm
Global - Global G-90/31 Magnetlist slät Rostfri 31 cm

Magnetlist av modellen Global G-90/31 Magnetlist slät Rostfri 31 cm från Global. Fri frakt!

679 kr
Mer info
Victorinox - Kebony Kockkniv 31 cm
Victorinox - Kebony Kockkniv 31 cm

Kockkniv av modellen Kebony Kockkniv från Victorinox. Fri frakt!

600 kr
Mer info
Global - Global GF-31 Urbeningskniv smidd 16 cm
Global - Global GF-31 Urbeningskniv smidd 16 cm

Urbeningskniv av modellen Global GF-31 Urbeningskniv smidd från Global. Fri frakt!

1 224 kr
Mer info