Yaxell - Zen Urbeningskniv 15 cm

Yaxell - Zen Urbeningskniv 15 cm

En urbeningskniv från tillverkaren Yaxell med modellnamnet Zen Urbeningskniv. Detta är en av alla urbeningsknivar att välja på i Cerveras utbud av urbeningsknivar. Denna modell av Zen Urbeningskniv har en bladlängd på 15 cm.

Zen Urbeningskniv kan du just nu köpa hos Cervera för endast 1539 kronor. Cervera erbjuder fri frakt vid köp av Zen Urbeningskniv då priset överstiger 499kr. När du beställer Zen Urbeningskniv i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Butik Pris Länk
Cervera 1 539 kr Besök Cervera

Produktfakta

Artikel­nummerY-35506
BeskrivningEn urbeningskniv med ett styvt och relativt smalt blad. Modellen är perfekt när du exempelvis styckar en fläsksida eller benar ur en lammstek. Då är det viktigt att ha en tålig kniv, eftersom du hela tiden arbetar med bladet mot benen.

Yaxell Zen är en prisad knivserie! Tre år i rad har seriens kockkniv kammat hem vinsten i Aftonbladets stora knivtest. Knivarnas blad består av 37 lager stål. Kärnan är tillverkad av hårt VG10-stål och övriga stållager av ett mjukare stål. Denna uppbyggnad ger knivarna en fantastisk egg i kombination med en extrem styrka och rosttålighet. Hårdhetsgraden är 61 HRC.

Serien har en mycket unik karaktär. Knivbladen har en hamrad yta som Yaxell har valt att bevara på knivarnas övre del. Den nedre delen har polerats, så att de vackra stållagren träder fram. Som en extra finish är alla blad dekorerade med en handstansad logotyp. Knivhandtaget är tillverkat av svart micarta. Materialet framställs genom att linneduk och specialplast sammanfogas under högt tryck. Detta ger ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material som lämpar sig väl i köksmiljö. Handtaget är fastsatt med hjälp av två kraftiga stålnitar.
Bladlängd15 cm
EAN4984909355064
FraktFraktfritt
ModellZen Urbeningskniv
Produkt­kategoriUrbeningsknivar
VarumärkeYaxell
Relaterade produkter
Yaxell - Zen Allkniv 15 cm
Yaxell - Zen Allkniv 15 cm

Allkniv av modellen Zen Allkniv från Yaxell. Fri frakt!

1 169 kr
Mer info
Yaxell - Zen Santokukniv 16,5 cm
Yaxell - Zen Santokukniv 16,5 cm

Santukokniv av modellen Zen Santokukniv från Yaxell. Fri frakt!

1 249 kr
Mer info
Yaxell - Zen Kiritsuke 20 cm
Yaxell - Zen Kiritsuke 20 cm

Grönsakskniv av modellen Zen Kiritsuke från Yaxell. Fri frakt!

2 429 kr
Mer info
Yaxell - Zen Brödkniv 23 cm
Yaxell - Zen Brödkniv 23 cm

Brödkniv av modellen Zen Brödkniv från Yaxell. Fri frakt!

2 309 kr
Mer info