Tamahagane - San Tsubame Allkniv 12 cm

Tamahagane - San Tsubame Allkniv 12 cm

En allkniv från tillverkaren Tamahagane med modellnamnet San Tsubame Allkniv. Detta är en av alla allknivar att välja på i Cerveras utbud av allknivar. Denna modell av San Tsubame Allkniv har en bladlängd på 12 cm.

Cervera erbjuder just nu 25% rabatt på San Tsubame Allkniv, vilket innebär att du betalar 1312kr istället för det ordinarie priset 1749kr. Cervera erbjuder fri frakt vid köp av San Tsubame Allkniv då priset överstiger 499kr. När du beställer San Tsubame Allkniv i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Butik Pris Länk
Cervera 1 312 kr Besök Cervera

Produktfakta

Artikel­nummerSNMH-1108
BeskrivningTamahagane San Tsubame Allkniv är en kniv i serien San Tsubame från Tamahagane. Allkniven en favorit i knivsamlingen! Den använder du när du tycker att kockkniven känns för stor och skalkniven känns för liten. Hacka lök, chili, örter, mindre rotfrukter och frukter med denna praktiska kniv.

Likt alla knivar från Tamahagane håller den en hög standard med extrem skärpa och hållbarhet som härstammar från den unika ståltillverkningen för traditionella japanska samurajsvärd. Knivbladet är, precis som de traditionella samurajsvärden, uppbyggt av en kombination av hårt och mjukt stål.

San Tsubame knivserie
Knivserien San Tsubame från Tamahagane utgörs av knivar som alla har tre lager stål. Knivbladet är uppbyggt av en kombination av hårt och mjukt stål, precis som det traditionella samurajsvärdet- katanasvärdet. Kärnan består av VG5-stål som innehåller en hög andel kol vilket gör det mycket hårt. Tack vare detta kan eggen slipas sylvass. Ett mjukare och mer rosttåligt stål bygger upp de två yttre lagren. Knivarna får med denna uppbyggnad en otrolig egg och extrem styrka och rosttålighet. Knivbladet på San Tsubame serien är hamrat, men endast slipat i nederkant vilket ger en fin design inspirerad av de vackert dekorerade katanasvärden. Hårdhetsgraden är 61 HRC.

Handtaget är tillverkat av svart micarta, med en härlig träkänsla, och ligger skönt i handen. Det vattentåliga och hygieniska materialet framställs genom att linneduk och specialplast sammanfogas under högt tryck. Micarta lämpar sig väl i köksmiljö och i handtaget sitter en vikt som ser till att kniven är perfekt balanserad.

Översikt
- Kockkniv i tre lager stål.
- Längd: 12 cm.
- Passar de flesta råvaror.
- Kärna i mycket hårt VG5-stål.
- Hårdhetsgrad: 61 HRC.
- Handtag i svart Micarta.
Bladlängd12 cm
EAN4906496715083
FraktFraktfritt
ModellSan Tsubame Allkniv
Ordinarie pris1749 kr
Produkt­kategoriAllknivar
Rabatt25% rabatt
VarumärkeTamahagane
Relaterade produkter
Tamahagane - San Tsubame Allkniv 15 cm
Tamahagane - San Tsubame Allkniv 15 cm

Allkniv av modellen San Tsubame Allkniv från Tamahagane. Fri frakt!

1 849 kr
Mer info
Tamahagane - San Tsubame Trancherkniv 21 cm
Tamahagane - San Tsubame Trancherkniv 21 cm

Trancherkniv av modellen San Tsubame Trancherkniv från Tamahagane. Fri frakt!

1 175 kr
Mer info
Tamahagane - San Tsubame Kockkniv 27 cm
Tamahagane - San Tsubame Kockkniv 27 cm

Kockkniv av modellen San Tsubame Kockkniv från Tamahagane. Fri frakt!

1 700 kr
Mer info
Tamahagane - San Tsubame Kockkniv 24 cm
Tamahagane - San Tsubame Kockkniv 24 cm

Kockkniv av modellen San Tsubame Kockkniv från Tamahagane. Fri frakt!

2 849 kr
Mer info