Yaxell - Super Gou Grönsakshacka 18 cm

Yaxell - Super Gou Grönsakshacka 18 cm

En grönsakskniv från tillverkaren Yaxell med modellnamnet Super Gou Grönsakshacka. Detta är en av alla grönsaksknivar att välja på i Cerveras utbud av grönsaksknivar. Denna modell av Super Gou Grönsakshacka har en bladlängd på 18 cm.

Super Gou Grönsakshacka kan du just nu köpa hos Cervera för endast 5599 kronor. Cervera erbjuder fri frakt vid köp av Super Gou Grönsakshacka då priset överstiger 499kr. När du beställer Super Gou Grönsakshacka i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Butik Pris Länk
Cervera 5 599 kr Besök Cervera

Produktfakta

Artikel­nummerY-37104
BeskrivningGrönsakskniven är en effektiv kniv. Bladet är nästintill rektangulärt, vilket gör att du kan skära hela vägen genom råvaran utan att skjuta eller dra kniven. Knivmodellen är perfekt när du behöver ha bra kontroll över ditt snitt, exempelvis vid intensivt hackande eller när du vill undvika att skära in i roten på en lök eller rotfrukt.

Yaxell Super Gou är en exklusiv knivserie. Knivbladet är uppbyggt av imponerande 161 lager damaskerat stål. Kärnan är tillverkad av det japanska pulverstålet SG2. Stålsorten innehåller en hög andel kol och är mycket hård, vilket gör att eggen kan slipas sylvass. Pulverstålet är omslutet av ett mer rosttåligt stål, 80 lager på vardera sida om eggen. Hårdhetsgraden är 63 HRC.

Det rödsvarta handtaget är tillverkat av micarta. Materialet framställs genom att linneduk och specialplast sammanfogas under högt tryck. Detta ger ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material som lämpar sig väl i köksmiljö. Handtaget är fastsatt med hjälp av tre kraftiga stålnitar. I änden på handtaget sitter även en rostfri knapp som ser till att kniven är perfekt balanserad.
Bladlängd18 cm
EAN4984909371040
FraktFraktfritt
ModellSuper Gou Grönsakshacka
Produkt­kategoriGrönsaksknivar
VarumärkeYaxell
Relaterade produkter
Yaxell - Super Gou Trancherkniv 18 cm
Yaxell - Super Gou Trancherkniv 18 cm

Trancherkniv av modellen Super Gou Trancherkniv från Yaxell. Fri frakt!

5 209 kr
Mer info
Yaxell - Super Gou Santokukniv Olivslipad 16,5 cm
Yaxell - Super Gou Santokukniv Olivslipad 16,5 cm

Santukokniv av modellen Super Gou Santokukniv Olivslipad från Yaxell. Fri frakt!

5 999 kr
Mer info
Yaxell - Super Gou Ypsilon Santokukniv 16,5 cm
Yaxell - Super Gou Ypsilon Santokukniv 16,5 cm

Santukokniv av modellen Super Gou Ypsilon Santokukniv från Yaxell. Fri frakt!

9 079 kr
Mer info
Yaxell - Super Gou Kockkniv 20 cm
Yaxell - Super Gou Kockkniv 20 cm

Kockkniv av modellen Super Gou Kockkniv från Yaxell. Fri frakt!

5 489 kr
Mer info