Tamahagane - San Tsubame Grönsakshacka 18 cm

Tamahagane - San Tsubame Grönsakshacka 18 cm

En grönsakskniv från tillverkaren Tamahagane med modellnamnet San Tsubame Grönsakshacka. Detta är en av alla grönsaksknivar att välja på i Cerveras utbud av grönsaksknivar. Denna modell av San Tsubame Grönsakshacka har en bladlängd på 18 cm.

Cervera erbjuder just nu 28% rabatt på San Tsubame Grönsakshacka, vilket innebär att du betalar 1912kr istället för det ordinarie priset 2639kr. Cervera erbjuder fri frakt vid köp av San Tsubame Grönsakshacka då priset överstiger 499kr. När du beställer San Tsubame Grönsakshacka i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Butik Pris Länk
Cervera 1 912 kr Besök Cervera

Produktfakta

Artikel­nummerSNMH-1165
BeskrivningTamahagane San Tsubame Grönsakshacka är en kniv i serien San Tsubame från Tamahagane. Grönsakskniven är en effektiv kniv med nästintill rektangulärt blad. Det tillåter dig att skära hela vägen genom råvaran utan att skjuta eller dra kniven. Knivmodellen ger perfekt kontroll över ditt snitt, vilket behövs exempelvis vid intensivt hackande eller när du vill undvika att skära in i roten på en lök eller rotfrukt.

Likt alla knivar från Tamahagane håller den en hög standard med extrem skärpa och hållbarhet som härstammar från den unika ståltillverkningen för traditionella japanska samurajsvärd. Knivbladet är, precis som de traditionella samurajsvärden, uppbyggt av en kombination av hårt och mjukt stål.

San Tsubame knivserie
Knivserien San Tsubame från Tamahagane utgörs av knivar som alla har tre lager stål. Knivbladet är uppbyggt av en kombination av hårt och mjukt stål, precis som det traditionella samurajsvärdet- katanasvärdet. Kärnan består av VG5-stål som innehåller en hög andel kol vilket gör det mycket hårt. Tack vare detta kan eggen slipas sylvass. Ett mjukare och mer rosttåligt stål bygger upp de två yttre lagren. Knivarna får med denna uppbyggnad en otrolig egg och extrem styrka och rosttålighet. Knivbladet på San Tsubame serien är hamrat, men endast slipat i nederkant vilket ger en fin design inspirerad av de vackert dekorerade katanasvärden. Hårdhetsgraden är 61 HRC.

Handtaget är tillverkat av svart micarta, med en härlig träkänsla, och ligger skönt i handen. Det vattentåliga och hygieniska materialet framställs genom att linneduk och specialplast sammanfogas under högt tryck. Micarta lämpar sig väl i köksmiljö och i handtaget sitter en vikt som ser till att kniven är perfekt balanserad.Översikt
- Grönsakshacka i tre lager stål.
- Längd: 18 cm.
- Kärna i mycket hårt VG5-stål.
- Hårdhetsgrad: 61 HRC.
- Handtag i svart Micarta.
Bladlängd18 cm
EAN4906496715168
FraktFraktfritt
ModellSan Tsubame Grönsakshacka
Ordinarie pris2639 kr
Produkt­kategoriGrönsaksknivar
Rabatt28% rabatt
VarumärkeTamahagane
Relaterade produkter
Tamahagane - San Kyoto Grönsakshacka 18 cm
Tamahagane - San Kyoto Grönsakshacka 18 cm

Grönsakskniv av modellen San Kyoto Grönsakshacka från Tamahagane. Fri frakt!

3 999 kr
Mer info
Tamahagane - San Grönsakshacka 18 cm
Tamahagane - San Grönsakshacka 18 cm

Grönsakskniv av modellen San Grönsakshacka från Tamahagane. Fri frakt!

2 419 kr
Mer info
Tamahagane - San Tsubame Kockkniv 18 cm
Tamahagane - San Tsubame Kockkniv 18 cm

Kockkniv av modellen San Tsubame Kockkniv från Tamahagane. Fri frakt!

1 837 kr
Mer info
Tamahagane - Shokunin Grönsakshacka 18 cm
Tamahagane - Shokunin Grönsakshacka 18 cm

Grönsakskniv av modellen Shokunin Grönsakshacka från Tamahagane. Fri frakt!

1 387 kr
Mer info