Tamahagane - Shokunin Santokukniv olivslipad 17,5 cm

Tamahagane - Shokunin Santokukniv olivslipad 17,5 cm

En santukokniv från tillverkaren Tamahagane med modellnamnet Shokunin Santokukniv olivslipad. Detta är en av alla santukoknivar att välja på i Cerveras utbud av santukoknivar. Denna modell av Shokunin Santokukniv olivslipad har en bladlängd på 17,5 cm.

Cervera erbjuder just nu 50% rabatt på Shokunin Santokukniv olivslipad, vilket innebär att du betalar 1500kr istället för det ordinarie priset 2999kr. Cervera erbjuder fri frakt vid köp av Shokunin Santokukniv olivslipad då priset överstiger 499kr. När du beställer Shokunin Santokukniv olivslipad i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Butik Pris Länk
Cervera 1 500 kr Besök Cervera

Produktfakta

Artikel­nummerTS-1014
BeskrivningSantoku är en japansk knivmodell som har många likheter med en klassisk kockkniv. Skillnaden är att knivbladet är något kortare och har en rundad spets. Översatt till svenska betyder santoku ”tre uppgifter”, vilket syftar på knivens tre huvuduppgifter: att skära, tärna och hacka. Den här modellen är olivslipad, vilket betyder att den har små fördjupningar i knivbladet. Det gör att råvaran inte lika lätt fastnar i kniven när du skär.

Serien Shokunin från knivjätten Tamahagane kombinerar traditionellt japanskt hantverk med europeisk knivdesign. Shokunin betyder ”den bästa hantverkaren” på japanska. Knivbladet är tillverkat av högkvalitativt japanskt stål av typen Molybden-Vanadium. Hårdhetsgraden är 58 HRC.

Knivhandtaget är tillverkat av exklusiv, svart pakkawood. Pakkawood består av fanér och specialplast som sammanfogas under högt tryck. Materialet har antibakteriella egenskaper samtidigt som det behåller strukturen från träet, något som ger handtaget en svårslagen känsla. Formen på handtaget är mer europeisk i stilen än handtagen på Tamahaganes andra knivserier.
Bladlängd17,5 cm
EAN4906496718145
FraktFraktfritt
ModellShokunin Santokukniv olivslipad
Ordinarie pris2999 kr
Produkt­kategoriSantukoknivar
Rabatt50% rabatt
VarumärkeTamahagane
Relaterade produkter
Tamahagane - San Santokukniv Olivslipad 17,5 cm
Tamahagane - San Santokukniv Olivslipad 17,5 cm

Santukokniv av modellen San Santokukniv Olivslipad från Tamahagane. Fri frakt!

1 749 kr
Mer info
Tamahagane - Shokunin Trancherkniv 24 cm
Tamahagane - Shokunin Trancherkniv 24 cm

Trancherkniv av modellen Shokunin Trancherkniv från Tamahagane. Fri frakt!

1 275 kr
Mer info
Tamahagane - Shokunin Urbeningskniv 15 cm
Tamahagane - Shokunin Urbeningskniv 15 cm

Urbeningskniv av modellen Shokunin Urbeningskniv från Tamahagane. Fri frakt!

925 kr
Mer info
Tamahagane - Shokunin Brödkniv/Softslicer 26 cm
Tamahagane - Shokunin Brödkniv/Softslicer 26 cm

Brödkniv av modellen Shokunin Brödkniv/Softslicer från Tamahagane. Fri frakt!

1 135 kr
Mer info