Tamahagane - San Trancherkniv 24 cm

Tamahagane - San Trancherkniv 24 cm

En trancherkniv från tillverkaren Tamahagane med modellnamnet San Trancherkniv. Detta är en av alla trancherknivar att välja på i Cerveras utbud av trancherknivar. Denna modell av San Trancherkniv har en bladlängd på 24 cm.

Cervera erbjuder just nu 50% rabatt på San Trancherkniv, vilket innebär att du betalar 1375kr istället för det ordinarie priset 2749kr. Cervera erbjuder fri frakt vid köp av San Trancherkniv då priset överstiger 499kr. När du beställer San Trancherkniv i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Butik Pris Länk
Cervera 1 375 kr Besök Cervera

Produktfakta

Artikel­nummerSN-1113
BeskrivningTamahagane San Trancherkniv är en kniv i serien San från Tamahagane. Trancherkniv påminner om en kockkniv i modellen med skillnaden är att den har ett längre och smalare knivblad. Med denna form underlättas tranchering, det vill säga när du skär upp kött i tunna skivor. Kniven går utmärkt att använda till både rått och tillagat kött, likaså sushi och sashimi.

Likt alla knivar från Tamahagane håller kniven en hög standard med extrem skärpa och hållbarhet som härstammar från den unika ståltillverkningen för traditionella japanska samurajsvärd. Knivbladet är, precis som de traditionella samurajsvärden, uppbyggt av en kombination av hårt och mjukt stål.

San knivserie
Knivserien San från Tamahagane utgörs av knivar som alla har tre lager stål. Knivbladet är uppbyggt av en kombination av hårt och mjukt stål, precis som det traditionella samurajsvärdet- katanasvärdet. Kärnan består av VG5-stål som innehåller en hög andel kol vilket gör det mycket hårt. Tack vare detta kan eggen slipas sylvass. Ett mjukare och mer rosttåligt stål bygger upp de två yttre lagren. Knivarna får med denna uppbyggnad en otrolig egg och extrem styrka och rosttålighet. Hårdhetsgraden är 58–59 HRC.

Handtaget på San-knivarna är tillverkat av vackert rödbrunt pakkawood. Materialet skapas genom att fanér och specialplast sammanfogas under högt tryck. Handtaget får en riktigt härlig känsla tack vare materialet som behåller strukturen från träet. Dessutom har det antibakteriella egenskaper. En vikt i handtaget ser även till att kniven är perfekt balanserad.

Översikt
- Trancherkniv i tre lager stål
- Längd: 24 cm.
- Kärna i mycket hårt VG5-stål
- Hårdhetsgrad: 58-59 HRC
- Handtag i pakkawood med antibakteriella egenskaper.
Bladlängd24 cm
EAN4906496706432
FraktFraktfritt
ModellSan Trancherkniv
Ordinarie pris2749 kr
Produkt­kategoriTrancherknivar
Rabatt50% rabatt
VarumärkeTamahagane
Relaterade produkter
Tamahagane - San Tsubame Trancherkniv 24 cm
Tamahagane - San Tsubame Trancherkniv 24 cm

Trancherkniv av modellen San Tsubame Trancherkniv från Tamahagane. Fri frakt!

1 450 kr
Mer info
Tamahagane - Shokunin Trancherkniv 24 cm
Tamahagane - Shokunin Trancherkniv 24 cm

Trancherkniv av modellen Shokunin Trancherkniv från Tamahagane. Fri frakt!

1 275 kr
Mer info
Tamahagane - San Kyoto Trancherkniv 27 cm
Tamahagane - San Kyoto Trancherkniv 27 cm

Trancherkniv av modellen San Kyoto Trancherkniv från Tamahagane. Fri frakt!

2 500 kr
Mer info
Tamahagane - San Tsubame Trancherkniv 21 cm
Tamahagane - San Tsubame Trancherkniv 21 cm

Trancherkniv av modellen San Tsubame Trancherkniv från Tamahagane. Fri frakt!

1 175 kr
Mer info