Kai - Shun Classic Stekgaffel

Kai - Shun Classic Stekgaffel

En trancherkniv från tillverkaren Kai med modellnamnet Shun Classic Stekgaffel. Detta är en av alla trancherknivar att välja på i Cerveras utbud av trancherknivar. Denna modell av Shun Classic Stekgaffel har en bladlängd på 11,6 cm.

Cervera erbjuder just nu 50% rabatt på Shun Classic Stekgaffel, vilket innebär att du betalar 1500kr istället för det ordinarie priset 2999kr. Cervera erbjuder fri frakt vid köp av Shun Classic Stekgaffel då priset överstiger 499kr. När du beställer Shun Classic Stekgaffel i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Butik Pris Länk
Cervera 1 500 kr Besök Cervera

Produktfakta

Artikel­nummerDM-0709
BeskrivningStekgaffel ur den exklusiva knivserien Shun Calssic från KAI är ett lika elegant som självklart verktyg när du ska trancehra.

Stekgafflen ingår i en serie med kockknivar vilken är en av de mest omfattande serierna i damaskstål över hela världen och uppskattas mycket av proffs i toppklass såväl som ambitiösa hobbykockar, känd för skärpa och den välbalanserade vikten. Men det ett handtag tillverkat av fint laminerat Pakkaträ som har formats ergonomiskt. Handtagets tvärsnitt visar den traditionella japanska ”kastanj”-formen som passar perfekt i handen. Tekniken för att tillverka de finaste kockknivarna som inspireras av den mästerliga konsten för Samuraisvärd möjliggör att Shun seriens knivblad även kan formas som västerländska knivar. Shun betyder "på toppen av perfektion" vilket är lätt att förstå när du en gång har använt någon av delarana i serien.

- Tillverkad av kvalitetsstålet VG-10.- Handtaget är tillverkat av laminerat Pakkaträ som är slipat och polerat med en glansig finish.- Hårdhet 60 HRC /- 1- Mått 16,5 cm- Mått handtag 11,6 cm
Bladlängd11,6 cm
EAN4901601572728
FraktFraktfritt
ModellShun Classic Stekgaffel
Ordinarie pris2999 kr
Produkt­kategoriTrancherknivar
Rabatt50% rabatt
VarumärkeKai
Relaterade produkter
Kai - Shun Classic Trancherkniv 20 cm
Kai - Shun Classic Trancherkniv 20 cm

Kniv av modellen Shun Classic Trancherkniv från Kai. Fri frakt!

1 400 kr
Mer info
Kai - Shun Classic Kockkniv 15 cm
Kai - Shun Classic Kockkniv 15 cm

Kockkniv av modellen Shun Classic Kockkniv från Kai. Fri frakt!

1 704 kr
Mer info
Kai - Shun Classic Santokukniv 17,5 cm
Kai - Shun Classic Santokukniv 17,5 cm

Santukokniv av modellen Shun Classic Santokukniv från Kai. Fri frakt!

2 999 kr
Mer info
Kai - Shun Classic Skalkniv 10,5 cm
Kai - Shun Classic Skalkniv 10,5 cm

Skalkniv av modellen Shun Classic Skalkniv från Kai. Fri frakt!

1 799 kr
Mer info