Tamahagane - San Tsubame Sashimikniv 27 cm

Tamahagane - San Tsubame Sashimikniv 27 cm

En filékniv från tillverkaren Tamahagane med modellnamnet San Tsubame Sashimikniv. Detta är en av alla filéknivar att välja på i Cerveras utbud av filéknivar. Denna modell av San Tsubame Sashimikniv har en bladlängd på 27 cm.

Cervera erbjuder just nu 30% rabatt på San Tsubame Sashimikniv, vilket innebär att du betalar 2414kr istället för det ordinarie priset 3449kr. Cervera erbjuder fri frakt vid köp av San Tsubame Sashimikniv då priset överstiger 499kr. När du beställer San Tsubame Sashimikniv i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Butik Pris Länk
Cervera 2 414 kr Besök Cervera

Produktfakta

Artikel­nummerSNMH-1130
BeskrivningSNMH-1130 från Tamahaganes knivserie San Tsubame är en sashimikniv anpassad för att skära lövtunna skivor av fisk eller kött i ett enda drag, för att få en så fin skäryta som möjligt. Knivbladet är tillverkat av en kärna av VG5-stål som omgärdas av två lager SUS410-stål. Kärnan är hård samtidigt som det yttre stålet är något mjukare. Bladet får sitt karaktäristiska bankade utseende genom att endast den nedre delen slipas.

Det svarta handtaget är tillverkat av micarta, ett hållbart och vattentåligt material med skiftande yta. Micarta är mycket hygieniskt och lämpar sig väl för köksmiljöer. I handtaget finns även en vikt monterad, som du kan se som en knapp på handtagets slut. Denna hjälper kniven hålla dess perfekta balans oavsett storlek på bladet.

Namnet Tamahagane kommer från det mytomspunna stål som används vid tillverkning av katanasvärd, det vill säga traditionella japanska samurajsvärd. Svärden är uppbygga av en kombination av hårt och mjukt stål, hårt stål i eggen och mjukt, slitstarkt stål i resten av svärdet. Denna unika tillverkningsmetod har levt vidare i generationer och ligger idag till grund för tillverkningen av Tamahaganes knivar.

Bladlängd27 cm
EAN4906496715311
FraktFraktfritt
ModellSan Tsubame Sashimikniv
Ordinarie pris3449 kr
Produkt­kategoriFiléknivar
Rabatt30% rabatt
VarumärkeTamahagane
Relaterade produkter
Tamahagane - San Tsubame Kockkniv 27 cm
Tamahagane - San Tsubame Kockkniv 27 cm

Kockkniv av modellen San Tsubame Kockkniv från Tamahagane. Fri frakt!

1 700 kr
Mer info
Tamahagane - San Tsubame Trancherkniv 27 cm
Tamahagane - San Tsubame Trancherkniv 27 cm

Trancherkniv av modellen San Tsubame Trancherkniv från Tamahagane. Fri frakt!

2 989 kr
Mer info
Tamahagane - San Kyoto Trancherkniv 27 cm
Tamahagane - San Kyoto Trancherkniv 27 cm

Trancherkniv av modellen San Kyoto Trancherkniv från Tamahagane. Fri frakt!

2 500 kr
Mer info
Tamahagane - San Trancherkniv 27 cm
Tamahagane - San Trancherkniv 27 cm

Trancherkniv av modellen San Trancherkniv från Tamahagane. Fri frakt!

2 242 kr
Mer info