Tamahagane - San Tsubame Trancherkniv 27 cm

Tamahagane - San Tsubame Trancherkniv 27 cm

En trancherkniv från tillverkaren Tamahagane med modellnamnet San Tsubame Trancherkniv. Detta är en av alla trancherknivar att välja på i Cerveras utbud av trancherknivar. Denna modell av San Tsubame Trancherkniv har en bladlängd på 27 cm.

Cervera erbjuder just nu 25% rabatt på San Tsubame Trancherkniv, vilket innebär att du betalar 2550kr istället för det ordinarie priset 3399kr. Cervera erbjuder fri frakt vid köp av San Tsubame Trancherkniv då priset överstiger 499kr. När du beställer San Tsubame Trancherkniv i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Butik Pris Länk
Cervera 2 550 kr Besök Cervera

Produktfakta

Artikel­nummerSNMH-1112
BeskrivningTamahagane San Tsubame Trancherkniv är en kniv i serien San Tsubame från Tamahagane. Trancherkniv påminner om en kockkniv i modellen med skillnaden är att den har ett längre och smalare knivblad. Med denna form underlättas tranchering, det vill säga när du skär upp kött i tunna skivor. Kniven går utmärkt att använda till både rått och tillagat kött, likaså sushi och sashimi.

Likt alla knivar från Tamahagane håller den en hög standard med extrem skärpa och hållbarhet som härstammar från den unika ståltillverkningen för traditionella japanska samurajsvärd. Knivbladet är, precis som de traditionella samurajsvärden, uppbyggt av en kombination av hårt och mjukt stål.

San Tsubame knivserie
Knivserien San Tsubame från Tamahagane utgörs av knivar som alla har tre lager stål. Knivbladet är uppbyggt av en kombination av hårt och mjukt stål, precis som det traditionella samurajsvärdet- katanasvärdet. Kärnan består av VG5-stål som innehåller en hög andel kol vilket gör det mycket hårt. Tack vare detta kan eggen slipas sylvass. Ett mjukare och mer rosttåligt stål bygger upp de två yttre lagren. Knivarna får med denna uppbyggnad en otrolig egg och extrem styrka och rosttålighet. Knivbladet på San Tsubame serien är hamrat, men endast slipat i nederkant vilket ger en fin design inspirerad av de vackert dekorerade katanasvärden. Hårdhetsgraden är 61 HRC.

Handtaget är tillverkat av svart micarta, med en härlig träkänsla, och ligger skönt i handen. Det vattentåliga och hygieniska materialet framställs genom att linneduk och specialplast sammanfogas under högt tryck. Micarta lämpar sig väl i köksmiljö och i handtaget sitter en vikt som ser till att kniven är perfekt balanserad.Översikt
- Trancherkniv i tre lager stål.
- Längd: 27 cm.
- Kärna i mycket hårt VG5-stål.
- Hårdhetsgrad: 61 HRC.
- Handtag i svart Micarta.
Bladlängd27 cm
EAN4906496715120
FraktFraktfritt
ModellSan Tsubame Trancherkniv
Ordinarie pris3399 kr
Produkt­kategoriTrancherknivar
Rabatt25% rabatt
VarumärkeTamahagane
Relaterade produkter
Tamahagane - San Tsubame Kockkniv 27 cm
Tamahagane - San Tsubame Kockkniv 27 cm

Kockkniv av modellen San Tsubame Kockkniv från Tamahagane. Fri frakt!

2 662 kr
Mer info
Tamahagane - San Tsubame Sashimikniv 27 cm
Tamahagane - San Tsubame Sashimikniv 27 cm

Filékniv av modellen San Tsubame Sashimikniv från Tamahagane. Fri frakt!

2 670 kr
Mer info
Tamahagane - San Kyoto Trancherkniv 27 cm
Tamahagane - San Kyoto Trancherkniv 27 cm

Trancherkniv av modellen San Kyoto Trancherkniv från Tamahagane. Fri frakt!

3 499 kr
Mer info
Tamahagane - San Trancherkniv 27 cm
Tamahagane - San Trancherkniv 27 cm

Trancherkniv av modellen San Trancherkniv från Tamahagane. Fri frakt!

2 512 kr
Mer info